Angela Torres

20 videó
Angela Blue Caccia Torres (1998, augusztus 13. A in Avellaneda , Buenos Aires tartomány , Argentína ), egyszerűbb nevén Angela Torres, egy színésznő és énekesnő Argentina. Ismert neki a teljesítmény, a televíziós sorozat Canal 13 csak te .
2008-ben tette televízió debütált a sorozatban rút kiskacsa Argentína producer Ideas del Sur , főszerepben Juan Darthés és Griselda Siciliani , amelyben részt hat fejezetből áll. A sorozat mutatták be a láncot El Trece .

Tizenhárom évesen debütált a színházban a Unreal munka, Silvina Gomez Giusto, amiért elnyerte a Trinidad Guevara Award kategóriában a "Nő Revelation". Ott játszott szerepét Leah, a pre-teen, aki dobták a cselszövések az idősek és a spekulációk a művészeti piac. Később csatlakozott a leadott a játék The Sound of Music, ahol játszott szerepét egy lánya kapitány Von Trapp (Diego Ramos).

2012 áprilisában debütált a mozikban a film Argentína Strangers in the Night , főszerepben Diego Torres , nagybátyja. Májusban abban az évben szerzett Első televíziós szerepét játszó Paloma Cocker, lánya a főszereplő - Oscar Martinez - a sorozat kondicionált , amelyért jelölték a Tato Awards , a kategóriában Jelenések.

2013-ig 2014 elején dolgozott a sitcom romantikus, Solamente vos által gyártott, Pol-ka és a kibocsátott kijelző El Trece . Ott ábrázolta Mora Cousteau, a lánya a főszereplő, akit Adrian Suar . 2013-ban ő kezdett modellkedni, a márka kampány Édes viktoriánus.

2014-ben Angela része a második évad a valóság Your Face ismerősen cseng utánozzák, ahol több neves hazai és nemzetközi művészek. December 22-én a program elnyerte a 56% -os szavazati a nyilvánosság előtt. Szintén csatlakozik a leadott a játék érzelmi lény színház, a Teatro Tabaris rendezte Fernando Dente .

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók

 

Angela Torres es Blondie en Tu cara me suena 2014



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Music (Zene) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: hétfő, 2014. december 22. Nézettség: 241

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal