Eddy Grant

21 videó
Edmond Montague "Eddy" Grant (született: Plaisance, Guyana,1948, március 5-én) egy guyanai brit zenész. A allmusic újságíró Jo-Ann Greene megjegyezte: "Eddy Grant áll az egyik egy elit csoport a művészek, mint aki nem csak egyszerűen költözött sikeresen át a zenei spektrum, de valójában már az élvonalban műfajok, és még létre egy saját. Honnan popsztár reggae radikális, zenei vállalkozó a feltaláló ringbang, a művész vágott rendet a zene világában, és tette a sajátját.
Grant született Plaisance, Guyana. Amikor egy fiatal fiú, szülei Londonba emigrált, Angliába, ahol letelepedett. Élt Kentish Town és elment az iskolába a Acland Burghley Secondary Modern at Tufnell Park.
Grant volt az első sláger 1968-ban, amikor ő volt a vezető gitáros és fő dalszerző a csoport A Egyenlõ, az ő saját tollából dal "Baby Come Back". A dallam is vezette a UK Singles Chart 1994-ben Amikor hatálya alá tartozó Pato Banton felvázoló Robin és Ali Campbell, a reggae UB40. [4] Figyelemre méltó, hogy nyíltan, a dalszerzés politikai célokra, főleg nem az akkor aktuális apartheid rendszer Dél-Afrikában. A Clash felvett egy változata a "Police on My Back" azok Szandinista! beállítva.

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók

 

Eddy Grant - It`s all in you



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Music (Zene) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: péntek, 2015. május 22. Nézettség: 229

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal