Judy Boucher

31 videó
Judy Boucher (született St. Vincent a Karib- ) egy reggae és R & B énekes. Első önálló dal "Álmodik a Little Island" volt a sláger a reggae grafikonok 1985-ben, és ő legismertebb neki nemzetközi sláger "nem lehet With You Tonight", amely elérte a 2-es szám a UK Singles Chart április 1987
Miután a bátyja zenekar Judy Jack és a Beanstalk, ő lett később szólóban. Az ő zenei karrierje nagy lépést 1970 körül 1985-ben, Felix Da Silva, a helyi dalszerző, énekes akartam fedezni a dalok és Boucher képes volt felvenni több közülük, beleértve a "Álmodik a Little Island", amely élvezte a 1. számú slot a reggae grafikonok és később használni a Jamaica Tourist Board főcímdalát. [ szerkesztés ] Egy album című nem lehet With You Tonight amely megváltoztatná a "rendes vidéki lány" egy nemzetközi előadóművész által A végén 1987 A címadó ben megjelent egy és vált világszerte sikert aratott 1987-ben is csúcsot száma 2, az Egyesült Királyságban.

Lizzie Webb , TV gyakorlására királynő idején, hallotta a dalt, miközben hazafelé, és úgy döntött, hogy használja azt ő gyakorlása dallam. A brit állami kezdett érdeklődni ez. Boucher producer elengedte a kereslet kielégítése amelyik Boucher élete első országos lépésének a grafikonok . A sláger száma 1 alatt a hét közepén, de aztán maradt a 2-es szám négy hétig az Egyesült Királyságban, és volt is egy hit Hollandiában, Svájcban, Franciaországban, Görögországban, Spanyolországban és a Fülöp-szigeteken.

Belgiumi turné továbbra is az egyik legfontosabb pillanatait pályafutását; ez elég fontos. At fellépett egy stadionban, voltak 40.000 ember égő gyertyát kántálás "Judy Boucher", ahogy ő énekelte. A meglepetés hívás is érkezett Dél-Afrikából tájékoztatva őt, hogy egy hatalmas hit van. Ő vette fel a meghívást, hogy látogassa ám a bojkott idején, nem tudott végrehajtani. Azonban ő kérte, hogy bejárjuk Szváziföld, Namíbia és több más afrikai ország, megjelenő TV, rádió és klubokban. A válasz elsöprő volt, az emberek fordult fel ajándéka minden leírások - állatok, arany, ruhák stb .

Her nyomon követése kislemez, a "You megakadt a szemem" adta Boucher másik nemzeti hit, csúcsot száma 18, az Egyesült Királyságban. Ő volt a túra a Közel-Keleten, beleértve Dubai és Abu Dhabi az Egyesült Arab Emírségek. [ szerkesztés ] 1988-89-ben Boucher úgy döntött, hogy egy kis szünetet, visszatérő 1989 végén a változás a lemezkiadók és producer.

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók

 

Judy Boucher - Am I Easy To Forget



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Music (Zene) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szombat, 2015. május 23. Nézettség: 199

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal