Tony Carreira

40 videó
Toni Carreira, a teljes neve Manuel António Mateus Antunes (Pampilhosa da Serra,1963, december 30-án) egy énekes a romantikus zene portugál, nagyon népszerű portugál emigráns közösségek Franciaországban és Portugáliában.
A nevén Tony Carreira választották 1988-ban, egy lemezfelvételen a stúdióban az első albuma, a francia producer Patrick Oliver. Ebben az évben részt vett a Nemzeti Zenei Díjat a Figueira da Foz, a "The Night A Side", amely egyike volt a nyolc dalt választani annak érdekében, hogy válasszon egyet a fesztivál da Canção ebben az évben. Szerkesztette a kiadó TransMedia egységes a dalok "Night Egy your Side" és a "holnap". Records új, egységes jellemző a pályák "A Flower valami" és a "Learning To Live" 1989-ben.

Aláírt lemezszerződést 1990-ben Discossete három évig. Az első lemez az, hogy a kiadó vették fel 1991-ben a címet a nyári Portugáliában. Az egyik dal az albumon, szentelt első gyermekét, az úgynevezett "My Little Hero". A kérdés már sokszor a rádióban, különleges intervenciós műsorvezető Carlos Ribeiro, így egy nagy sikert aratott.

Felvett új album 1992-ben néven Sing Sing Portugália nélkül jelentős sikereket, ami a végén a szerződést a kiadó.

Megállapodást kötött a kiadóval tér 1993-ban vette fel az albumot portugál lélek és a szív. Az egyik dal az albumon volt "Barátom", és kapott egy nagy siker, amely lehetővé tenné ezt a munkát, hogy az arany. Ugyanebben az évben találkozott Dino Meira, aki később jó barátom. Ebben a népszerű énekes dedikált "Goodbye Friend" dal, a következő évben megjelenő, az eltűnése után.

Az "Ai Destination" dalt, rögzített 1995-ben lett átütő siker és határozottan megjelölt a romantikus stílus jellemzi, hogy a munkáját.

Egy másik platina 1996-ban az album búcsút a nap. Ő is részt ebben az évben a lemezt égő Anya Kedves, amely az érintett sok más énekesek a kiadó.

A következő évben, 1997-ben megjelent új albuma: Elveszett Szív. A videó (a dal "Boy Dreams") szülővárosában, rögzítették Armadouro. Egy évvel azután, és az új album, a "Dreamer, Dreamer", kiegészítve a ciklus első 10 éves karrierje.

A 1999-es év fordulópontot hozott a pályafutását. Ő kezdett szentelni magát, hogy szeressék balladák, amely mindig nagy becsben tartott. Szerkesztette album Two Hearts Alone, amely tartalmazza dalok, mint a "Miután Ti (semmi több)". Ez platinalemez lett. Megkapta a díjat TVI a legjobb férfi értelmezése és a legjobb romantikus dalt.

Ez volt 2000 januárjában-ben szentelték fel a színház Olympia a párizsi. A show-t jegyeztek be, aminek a kiadása az album "Tony Carreira él Olympia", amely kapnánk tripla platina. Ez maradt a listán a legkelendőbb album 54 hétig, 37 közülük az első helyen.

2001-ben, egy évvel később, Tony visszatért a színpadra a Olympia, ismét nagy sikerrel. 2002 hozta az énekes, hogy egy izgalmas koncertet a Colosseum Lisszabonban. Szerkesztette "Dream Singer".

Ő ünnepelte 15 éves karrierje 2003-ban egy koncertet a Atlantic Pavilion a Lisszaboni. A koncertet rögzített CD és DVD nevű 15 éves Songs - Live In Atlantic Pavilion, egyre négyszeres platina.

2006 decemberében adták az album az élet, hogy én választottam. Ez az album nagyon sikeres volt, elérte a dupla platina pre-sales és később négyszeres platina.

Ennek része az ünnepség az ő 20 éves karrierje, ő mutatkozott be a nagyközönségnek 2008. március két koncertet ad az Atlantic Pavilion, mind elkeltek két egymást követő napon.

Szintén 2008-ben új albummal jelentkezett, melynek címe The Man Who vagyok, akiről kiderült, sikeres, elérve első helyen a portugál lemezkiadó listákon.

2010-ben megjelent az album ugyanaz, mint mindig. 2012 decemberében megjelent az album "Essential", amely arra szolgál, hogy megünnepeljük a 25 éves pályafutása.

A 2014. február elindul fiançailles, Franciaország / Portugália, csak a francia nyelvű piacokon, ahol azt énekelte együtt a francia énekesek, mint Natasha St-Pier, Vincent Niclo, Gérard Lenorman, Michel Sardou, Dany Brillant, Serge Lama, Anggun, Didier Barbelivien, Lisa Angell és Hélène Ségara .

Az album "Mindig" 15-én indult, a 2014. december "naoTe fog heverni" felirat jelenik meg a zene a szappanopera Gardens Tiltott a TVI.

 
Mesmo que seja mentira - Tony Carreira
Se Acordo e tu nao estas
TONY CARREIRA ROMANTICAS
TonY Carreira Depois de Ti Mais Nada
Tony Carreira
Tony Carreira - A Saudade De Ti [HQ]
Tony Carreira - A Saudade de Ti
Tony Carreira - A Tua Ausência [HQ]
Tony Carreira - Ai Destino
Tony Carreira - Ainda Penso Em Ti [HQ]
Tony Carreira - Até Ao Fim Dos Meus Sonhos [HQ]
Tony Carreira - Cada História Tem Dois Lados [HQ]
Tony Carreira - É Melhor (Dizer Adeus) [HQ]
Tony Carreira - Envelhecer A Teu Lado [HQ]
Tony Carreira - Já que te vais
Tony Carreira - L'oiseau et l'enfant (avec Lisa Angell)
Tony Carreira - Mon Fado
Tony Carreira - Não Te Vás Sem Mim (UHD 4K)
Tony Carreira - O Mesmo De Sempre [HQ]
Tony Carreira - Pavilhão Atlântico 27-11-2010
Tony Carreira - Por Amor Vou Deixar-Te Viver [HQ]
Tony Carreira - Porquê [HQ]
Tony Carreira - Quando A Noite Vier [HQ]
Tony Carreira - Quando Me Lembro De Ti (UHD 4K)
Tony Carreira - Sonhos de menino (Official Video)
Tony Carreira - Sous Le Vent (Onde eu for) - Avec Natasha St-Pier
Tony Carreira - Vivement Dimanche
Tony Carreira 25 anos
Tony Carreira Ainda Penso Em Ti O MESMO DE SEMPRE
Tony Carreira Coração Perdido
Tony Carreira Estrada e Eu
Tony Carreira Minha Guitarra
Tony Carreira Plus Jamais
Tony Carreira Querm era eu sem Ti
Tony Carreira Sempre Medley 2015
Tony Carreira ao Vivo, 25 anos de carreira, no Pavilhão Atlântico em Lisboa em 2013MAR22 (YTB)
Tony Carreira ao Vivo no Pavilhão Atlântico - 2011
Tony Carreira canta com a filha Sara - SóVisto!
Tu Levaste Minha Vida - Tony Carreira
toni carreira e mickael carreira
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók

 

Tony Carreira - Porquê [HQ]



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Music (Zene) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: vasárnap, 2015. december 27. Nézettség: 235

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal