Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

André Rieu with Akim - Dance of the Fairies



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Music (Zene) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szombat, 2016. május 21. Nézettség: 299

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szombat, 2016. május 21. 16:24
Ettől neked is leesik az állad: annyira pöttöm, mint a vonója, de mégis profiként hegedül!
szombat, 2016. május 21. 16:25
A gyerekkor az a periódus az életünkben, amikor mindenfélét kipróbálhatunk, amit szeretünk, vagy ami érdekel bennünket, így találva rá az igazi utunkra. Egyes gyerekek a művészetek felé nyitnak, míg mások inkább a fizikai tevékenységeknek – például a sportnak hódolnak. Sokan kedvelik a zenét, de vannak olyanok is, akiket inkább a logikai játékok vagy a puzzle érdekel.
szombat, 2016. május 21. 16:25
Függetlenül attól, hogy melyik a kedvenc elfoglaltságod gyerekként vagy tinédzserként, a lényeg, hogy sose add fel! Felnőttkorodban is legalább annyi örömet lelhetsz benne, mint kiskorodban! Ha neked épp a röplabda és a festés kombója jött be, akkor merj ma is a hobbidnak hódolni, és miért ne, emeld magasabb szintre a szenvedélyed, és légy profi! Akár ez a kisgyerek, aki mindössze két éves volt, amikor először fogott hegedűt a kezében.
szombat, 2016. május 21. 16:25
Akim ma ötéves, és nem mással, mint a világhírű André Rieuvel lépett színpadra. A kisfiú játéka mindenkit elkápráztatott a zsúfolásig megtelt koncertteremben, tehetsége előtt pedig maga a virtuóz Rieu is fejet hajtott! Akim Felix Mendelssohn: Dance Of The Fairies című darabját adta elő, korához képest óriási szakértelemmel.
4 megjegyzés | 1 / 1 oldal