Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Pirates Of The Caribbean Theme Song



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Music (Zene) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: péntek, 2016. november 18. Nézettség: 373

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

péntek, 2016. november 18. 18:25
Hans Zimmer visszatér Magyarországra
péntek, 2016. november 18. 18:25
Június 1-jén a Papp László Budapest Sportarénában lép fel a Karib Tenger Kalózai, az Oroszlánkirály, a Sötét Lovag trilógia, az Eredet, a Csillagok Között és még számtalan film zenéjének szerzője, Hanz Zimmer.
péntek, 2016. november 18. 18:25
A Papp László Budapest Sportarénában lép fel június 1-jén a több mint 100 filmhez zenét szerző Hans Zimmer. A zeneszerző saját 15 fős stúdiócsapatával, egy szimfonikus nagyzenekarral, valamint egy kórussal - azaz több mint 60 zenésszel - megtámogatva járja körbe a világot.
péntek, 2016. november 18. 18:25
Hans Zimmer először 2014-ben kelt útra muzsikusokkal. Akkor még csak az öreg kontinenst járta körbe, többek között Londonban, Párizsban, Berlinben, Münchenben, Prágában, Genovában, Dublinban, Bécsben és Budapesten lépett fel. A jövő évi turén már amerikai és ausztráliai állomások is érintvez lesznek. A koncertsorozat az Egyesült Államok nyugati partján indul, majd Ausztrália és Új-Zéland után következik Európa.
péntek, 2016. november 18. 18:26
Maga az előadás két részből áll: az elsőben olyan klasszikussá vált filmzenékből hallhatók részletek, mint a Gladiátor, az Oroszlánkirály vagy a Karib-Tenger Kalózai, míg a második részben többek között a Sötét Lovag trilógia és az Eredet filmzenéit gondolják újra a rock- és popzene világából érkező vendégekkel.
péntek, 2016. november 18. 18:26
"Mindig is arra vágytam, hogy egy hasonló koncertkörutat csináljak, és nagyon lelkes vagyok, hogy a nyugati-parti és az ausztrál előadásokat követően visszatérünk Európába, ahol idén tavasszal rengeteg csodálatos élményben volt részünk" - mondja Zimmer.
6 megjegyzés | 1 / 1 oldal