Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Humbugs-Balaton Love



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Music (Zene) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: csütörtök, 2016. december 8. Nézettség: 271

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

csütörtök, 2016. december 8. 20:19
35 éves videó a Balatonról: megtalálták a felvételen szereplő családot - Ilyenek most
A retró videón szereplő család magára ismert, és előkerült.
Megvan az a család, amelynek az 1981-es balatoni nyaralásáról készült ismeretlen filmje egy lomtalanítás után bekerült a Humbugs videoklipjébe. A zenekar a család felkutatása közben is dolgozott: elkészült a New Year's Eve című dal retró hangulatú, karácsonyi klipje, illetve DJ-k közreműködésével megszületett a dal három eltérő stílusú remixe is.
csütörtök, 2016. december 8. 20:20
A Bëlga és a The Carbonfools zenei atyja, DJ Titusz, valamint Badric Adorio, a The Immigrants zenekar énekesének közös zenei projektje, a Humbugs nyár végén jelentkezett a Balaton Love című dalával. A romantikus, nosztalgikus hangvételű szerzeményhez készült videoklipben egy 35 éves családi videó részletei is láthatóak.
csütörtök, 2016. december 8. 20:20
Magukra ismertek a fotón
A klip rendezője, Koós Árpád gyűjti az analóg technológiával készült felvételeket, és barátaitól kapta a lomtalanításkor előkerült Super-8 filmet, amin egy ismeretlen család 1981-es balatoni nyaralása látható. A zenekar az internetezők és a sajtó segítségével kereste az ismeretlen strandolókat.
csütörtök, 2016. december 8. 20:20
A kutatás sikerrel járt, mert a család egy újságban megjelent fotón magára ismert, és üzenetet küldött nekik. A Humbugs tagjai, Dj Titusz és Badric Adorio, illetve Koós Árpád rendező együtt látogatták meg a Magyar családot, és ahogy ígérték, amolyan karácsonyi ajándékként átadták nekik a balatongyöröki nyaralásukról készült film digitalizált változatát.
csütörtök, 2016. december 8. 20:20
Az év vége és az ajándékozás miatt a Humbugs ünnepi hangulatba került, és New Year's Eve címmel EP-jelentet meg. A zenekar felfrissítette a bemutatkozó dalát, amelyhez Koós Árpád rendező a Balaton Love klipjéhez hasonlóan retró családi felvételeket használt fel, de ezúttal karácsonyi hangulatú videoklipet forgatott.
5 megjegyzés | 1 / 1 oldal