Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

[Official Video] That’s Christmas To Me - Pentatonix



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Music (Zene) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szerda, 2016. december 21. Nézettség: 290

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szerda, 2016. december 21. 23:36
Elhoztuk neked a legszebb karácsonyi feldolgozást, mi már rongyosra hallgattuk!
Karácsony közeledtével egyre több ünnepi dalt hallgatunk, így készülődünk lélekben a várva-várt napra. Készítsünk egy saját ünnepi, zenés összeállítást, hogy szebb legyen a karácsony esténk. A Pentatonix alábbi dalát ki ne hagyjuk az összeállításból.
szerda, 2016. december 21. 23:36
A Mary, Did You Know? című feldolgozásuk ezelőtt két évvel jelent meg, és azóta töretlen sikerrel hódít az egész világon. Az acapella együttes első karácsonyi albumát 2012-ben adta ki PTXmas címen, majd rá két évre, 2014-ben újabb ünnepi összeállítással jelentkeztek, ezúttal, a That’s Christmas To Me nagylemezzel. A Mary, Did You Know? c. feldolgozásuk a Billboard százas listájának egyből a 26. helyére került. Maga a lemez pedig a Billboard 200-as listájának második helyén állt.
szerda, 2016. december 21. 23:36
A különleges, egyedi stílusban éneklő együttes emberek millióit örvendeztette meg ezzel a csodálatos számmal. A dal eredetije 1984-ben született, akkor Mark Lowry előadásában hallhatták a rajongók. A jelenlegi feldolgozással a Pentatonix óriási sikereket ért el, és az sem mellékes, hogy a klip forgatási helyszíne is csodálatos.
3 megjegyzés | 1 / 1 oldal