Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Amira Willighagen ~ Live in Concert ~ O Sole Mio



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Music (Zene) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szombat, 2016. december 24. Nézettség: 375

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szombat, 2016. december 24. 23:14
Ilyen felállásban még sosem hallottad az O Sole Mio-t! Talán azért, mert már-már angyali?A zenének mindig is megadatott az a megmagyarázhatatlan képesség, hogy a szívünk legmélyéig hasson, és könnyeket csaljon a szemünkbe – főként akkor, ha a hang, ami a dallamokhoz párosul, a lehető legtisztább és legértékesebb!
szombat, 2016. december 24. 23:14
A Classic Is Groot című koncert keretében történt, valamikor 2016 nyarán Dél-Afrikában, hogy a fantasztikus énekes, Patrizio Buanne és Amira Willighagen, egy 12 éves holland kislány olyan duettet adott elő, melyre egy egész világ emlékezni fog!
szombat, 2016. december 24. 23:14
Az első akkordokat az osztrák származású énekes vezette fel, aztán egy csilingelő szoprán csatlakozik hozzá, ami a legtisztább hitelességgel tör elő a kis Amira torkából. Nagyon megható, ahogyan ez a kislány ekkora erővel, ugyanakkor gyöngédséggel és érzékenységgel engedi szabadjára a hangokat. Az öröm, ami az arcáról sugárzik, a zene iránti szenvedélyét tükrözi.
Patrizio Buanne baritonja tökéletesen harmonizált a kis Amira angyali hangjával. Nem csoda, hogy a közönséget elbűvölte a két előadó!
3 megjegyzés | 1 / 1 oldal