Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

SHAMAN - Я РУССКИЙ (музыка и слова: SHAMAN)



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Music (Zene) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: kedd, 2024. január 23. Nézettség: 194

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

kedd, 2024. január 23. 15:47
Minden reggel a Sámán dalával ébresztik Navalnijt, hogy Putyin-pártivá neveljék
Az évtizedekre bebörtönzött ellenzéki politikus napja a himnusszal indul, majd rögtön utána egy 32 éves énekes dalát kell meghallgatnia.
Újabb kínzásról számolt be a bebörtönzött Alekszej Navalnij. Az orosz ellenzéki politikus korábban már panaszkodott bántalmazásra, mérgezésre és az orvosi ellátás megvonására is, mostanában azonban reggelente egy Putyin-párti popdal meghallgatására kényszerítik hajnali 5-kor, vagyis azonnal ébredés után, írja a The Guardian.
A 47 éves politikust a hírek szerint az Északi-sarkkörtől 60 kilométerre északra elhelyezkedő börtönben tartják fogva. Ha kitölti büntetését, akkor jelen állás szerint 74 éves korában szabadulhat majd. Navalnij hétfőn azt mondta: koholt vádak alapján ítélték el, melyek célja, hogy távol tartsák a politikától.
Navalnij részleteket árult el arról is, hogyan telnek napjai az isten háta mögötti börtönben. Ezek alapján minden nap reggel 5-kor ébresztik az orosz himnusszal, majd rögtön ezután meghallgattatják vele Shaman „Orosz vagyok” című hazafias számát is.
Shaman, vagyis Jaroszlav Dronov az orosz állami televízió egyik állandó szereplője. Az énekes nyíltan vállalja Putyin-pártiságát, és a jelenlegi elnököt támogatja a márciusi szavazáson is. A 32 éves popsztár legutóbb novemberben került a hírekbe, amikor az állami tévében közvetített koncertjén ey atombomba felrobbantását szimulálta. A műsor egy pontján előkapott egy bőröndöt, majd megnyomta az abban található piros gombot, és hatalmas tűzijáték tört ki körülötte.
1 megjegyzés | 1 / 1 oldal