Skid Row

4 videó - 1986
A zenekart 1986-ban alapította a basszusgitáros Rachel Bolan (James Southworth) és Dave „The Snake” Sabo (David Michael Sabo), akik egy lemezboltban ismerték meg egymást. Snake gyermekkori barátja Jon Bon Jovi révén került be először a Bon Joviba, majd Rachel Bolan-nel megalapították saját zenekarukat, a Skid Row-t

A 80-as évek végén kétségtelenül az egyik legeredetibb és legéleterősebb banda a Skid Row volt. Pedig ez a zenekarnév már korábbról foglalt volt, hiszen szegény Gary Moore első zenekarát hívták így, még 1967-ben. Mivel azonban az öt lázadó zenésznek nagyon tetszett a név (a külvárosnak azt a részét nevezik így, ahol a munkanélküliek és az alkoholisták élnek), ezért felkeresték az ír gitárost, hogy engedélyt kérjenek a név használatához.

Az 1986-ban alakult Skid Row semmit sem bízott a véletlenre. A debütáló nagylemezük készítéséhez Michael Wagener sztár producert kérték fel, aki előtte már olyan nagyágyúkkal készített nagylemezt, mint az Accept, a Dokken, a White Lion vagy Alice Cooper. 1988 július 9-én aztán a Wisconsin állambeli Geneva tónál található Royal stúdióban elkezdték felvenni az első nagylemez dalait. Akkor talán még ők sem sejtették, hogy ezzel a lemezzel beírják magukat a rockzene aranybetűvel írt sztárjai közé.

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 
Szabó Sándor Pipo
 

Skid Row - 18 And Life (lyrics - subtitulos)



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Music (Zene) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szerda, 2011. július 6. Nézettség: 285

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal