Ozzy Osbourne

7 videó - 1990
John Michael (Ozzy) Osbourne 1948. December 3-án született Birminghamben. Szülei egyszerû emberek, 2 bátyja és 3 nõvére társaságában, szegénységben él. A mára legendássá vált Ozzy becenév még gyerekkorában ragad rá, az Osbourne rövidítéseként. 15 éves korában otthagyja az iskolát, a család anyagi helyzete miatt munkát vállal, kihordó-fiúként áll alkalmazásba. Ezt hamar megutálja, egy hentesnél kezd el dolgozni,ezek után,a helyi autógyárban helyezkedik el, ahol anyja is dolgozik. Ozzy hamar elégedetlen lett a kis jövedelemmel, ezért a bûnözés fele fordult.

Kisebb boltokba, lakásokba tör be, de mivel nem visel kesztyût az ujjlenyomatai alapján hamar azonosítják és elítélik. 6 hétre börtönbe kerül, ahol saját magának készít tetoválásokat.

Zenei karrierjét a Black Sabbath énekeseként kezdte, a hatvanas évek végén. A metál egyik õsatyjának számító banda éveken át meghatározta a rock világát, olyan felvételekkel, mint a „Paranoid” vagy a „Master of Reality”. Az 1978-as „Never Say Die” album után Ozzy-t kirakták a Black Sabbath-ból, ezután kezdett szólókarrierbe. Menedzsere és egyben felesége, Sharon irányításával Osbourne megalapította saját zenekarát

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 
Szabó Sándor Pipo
 

Ozzy Osbourne - Life Won't Wait



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Music (Zene) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szerda, 2011. július 6. Nézettség: 323

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal