Alexandra Stan

29 videó - 2009
Alexandra Stan 1989. június 10-én született egy román városban, Konstancában, ahonnan számos nemzetközi sikert elért zenész is származik. A Traian nevű középiskolában szerzett érettségit, jelenleg pedig az Andrei Saguna Egyetemen menedzsment szakos hallgató.

Már egészen kisgyermekkorában, 3 évesen felfedezték szülei és ismerőseik is, hogy kivételes zenei tehetséggel rendelkezik, és minden ezzel kapcsolatos támogatást meg is kapott a környezetétől. Számtalan versenyen részt vett, a "Mamaia" című zenei fesztiválon pedig teljesen lenyűgözte az közönséget különlegesen sokszínű hangjával.

Karrierjének legfontosabb pillanatát 2009-ben élte át, amikor találkozott a Maan Studio-beli Marcel Prodannal és Andrew Nemirschivel, akik egyből felismerték Alexandra tehetségét és meghívták csapatukba. Nagyon rövid idő alatt a múzsájukká vált, és debütálása óta folyamatosan lenyűgözik a közönséget a közösen készített dalokkal. "Amikor találkoztam a srácokkal, tudtam, hogy nagyszerű csapatot alkotunk majd. A segítségük nélkül képtelen lennék közönség előtt énekelni, és köszönettel tartozom azért, amit tesznek." - mondta Alexandra.

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók

 

Alexandra Stan - Show Me The Way (OFFICAL VIDEO)



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Music (Zene) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szombat, 2011. augusztus 27. Nézettség: 337

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal