Garrett Hedlund

25 videó - 2004
Garrett John Hedlund 1984. szeptember 3-án született Roseuban, Minnesota államban.
Első szerepét a Trójában kapta Brad Pitt oldalán, ahol Patrokloszt alakította. A film 2004. május 14-én jelent meg és néhány kritikai fogadtatástól eltekintve sikeressé vált. Még ugyanebben az évben Don Billingsley-ként tűnt fel a Péntek esti fények című drámában, melyben Tim McGraw játszotta az apját. Egy évvel később, 2005-ben a Négy tesó című akció-krimiben Jack Mercer szerepében láthattuk Mark Wahlberg oldalán.

2006-ban ő alakította Murtagh-t az Eragonban. Egy évvel később Lindsay Lohan, Jane Fonda és Felicity Huffman oldalán tűnt fel a Gary Marshall által rendezett vígjátékban, az Anya, lánya, unokájában. A film 2007. május 11-én rendkívül rossz bevételekkel debütált, a kritikusok pedig negatívan fogadták. Még ugyanebben az évben Kevin Bacon mellett játszott a Halálos ítéletben.

2010-ben a Tron: Örökség című filmben tűnt fel Jeff Bridges fiaként az 1982-es Tron folytatásában. A filmet 2010 december 17-én mutatták be az Egyesült Államokban. Idén év elején a Country Strong című country zenei drámában láthattuk Gwyneth Paltrow, Leighton Meester és nem utolsó sorban a country énekes / zenész Tim McGraw oldalán. Következő szerepe az azonos című Jack Kerouac regény alapján készült, On the Road című filmben lesz, melyben Dean Moriarty-t alakítja majd. A film a tervek szerint 2012-ben debütál majd.

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók

 

Garrett Hedlund - Behind blue eyes



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Music (Zene) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: vasárnap, 2011. október 2. Nézettség: 217

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal