Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók

 

Doubravszky György - BANKTEREMTŐ NAP - Hiteltársulás - Webbank - 1. rész



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Hírek magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: kedd, 2011. december 6. Nézettség: 1,161

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

kedd, 2011. december 6. 09:31
Doubravszky György:DECEMBERI FÓKUSZ: végtörlesztési szándéknyilatkozatok leadása. Mivel az egységes nyomtatvány, a postai feladás egy állam által kezelt postafiókra, illetve a bankok elszámoltatására vonatkozó javaslatunk a PSZÁF előtt van, ennél többet ebben az ügyben most tenni nem tudunk. Várunk és reménykedünk, pontosabban előkészítjük a „B” tervet:
Ha péntekig nem történik érdemi előrelépés, akkor irány a bank, és az általuk adott formanyomtatvány leadása. MINDENKINEK, akinek végtörleszthető devizahitele van! Mindent nyerhetsz, de semmit nem veszíthetsz (ez minden félretájékoztatás ellenére így van).
A Hiteltársulás ötletkosarába írt javaslatokat összegyűjtöttük, összegeztük és Matolcsy miniszter úrnak személyesen átadtuk. Tehát annak, aki autóhiteles, „BAR listás”, vagy bármilyen más nehézséggel küzd, ezúton szeretném jelezni, hogy ennél többet civilként tenni most nem tudok.
Jelen pillanatban egyetlen fókuszált célon dolgozom: a webbank.hu elindításán - ami bizony nem lehet már induláskor a „szegények bankja”, mert akkor ki tenné be a pénzét?
Mai imám így szólhatna: „Add uram, hogy mielőtt valaki kérdez, vagy hozzászól, először tájékozódik egy kicsit!” Úgy legyen :-)

"B"tervként:Akinek problémája van a devizahitelével (emelkedett a törlesztőrészlet, nem tud végtörleszteni, árverezik a házát stb.) Annak info: vegye fel a kapscolatot Dr. Lehmann György Úrral, aki mindenkinek segít akinek ilyen problémája van. Elérhetősége:
8600 Siófok, Szücs u. 1. Tel: 84/313-176 és 20/49-39-851
Email: lehmann@invitel.hu .
1 megjegyzés | 1 / 1 oldal