Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Anunţul pune pielea de gaina - nu abuz asupra copilului - UNICEF



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez gloria.tv videó.
Segítség a gloria.tv típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Hírek magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: hétfő, 2012. október 1. Nézettség: 163

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

hétfő, 2012. október 1. 08:15
A videó azt mutatja, egy gyerek játszik csendben a szobájában. Ahogy halad előre látjuk, hogy a főhős teszi valamit karton, amelyek sok ügyességi használt eszközök, mint olló, ragasztó és ecset. Semmi sem jelezhetné, hogy ez egy fájdalmas jelenet, amíg meg nem hallja a hangot az ajtó.
Ez a fiú apja, akinek hazatérés kifejezést változásokat okoz radikálisan. Mielőtt a szülő csattant nyissa ki az ajtót a szoba, akkor kiderül, hogy mi volt a fia egy bútordarab "Transformers stílus", amely összecsukható rejtőzik benne. Szerencsére neki, kap észre.
A végén a helyszínen ismerteti a megdöbbentő és váratlan helyzet, hogy csak be, amely bemutatja a mondat: "Vannak olyan gyerekek játszanak, hogy láthatatlan." Ez az, amikor a néző megérti, hogy ez egy kemény kampány a gyermekek bántalmazása ellen tudatosság.
A videó érkezett, az Ogilvy & Mather Chile, nem az utolsó kampány a civil szervezet által indított, de megjelent egy darabig. Azonban mára hírhedtté szerzett több, mint valaha, miután nemrég megnyerte az ezüst díját a Clio Awards 2012-ben a TV kategóriában. Nem kétséges, öröm, amely lehetővé tette, hogy erőteljes üzenetet még több ember jut.
1 megjegyzés | 1 / 1 oldal