Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók

 

Mire megy el a szociális segély? avagy miért fizetünk ennyi adót?



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Hírek magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: péntek, 2010. február 19. Nézettség: 426

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

péntek, 2010. február 19. 22:12
végre dokumentumok is előkerülnek- gondokról. Baj , az nagy van- a szakállam-titkár--- szakállad titkár, szakálla titkár_Haha. - milyen okos és milyen emberséges.?!- Jogszabályok.... Ki hozza őket?! Ezek a nyomorult segélyezettek dolgoznának, ha volna munkahely.-Nem kell általánositani. Mi- sokszor hangoztatottan:Öregek_ emlékszünk rá, miként ingáztak szerte az országban a betevő falatjuk megteremtéséért.a legalja munkát végezve. S ha ma lopni, vagy csak kapni akarnak-hát hol a példa előttük? Minél nagyobb biztonságban van valaki, annál többet enged meg neki ez a nagy " kapitalizmus" . Emberi jogokról beszél... Hol vannak a jogok?- a hatalmasoknál.Mire használják?- hogy állati sorba rabszolgásitsák el az embernek születettek zömét.

Ez a kis polgármester nő EMBER A JAVÁBÓL.Bár volna ilyen sokkal több.!
szombat, 2010. február 20. 00:06
Edith néni, én is úgy látom, jó amit a polgármesternő csinál.
Viszont a szociális minisztérium államtitkárának (Erszike) igaza van.
persze hogy jobb igy , hogy a pénz nem a kamatozóhoz megy hanem direkt elvásárolható a patikában, vagy az élelmiszerboltban. Sajnos, ez a megoldás alkotmányellenes, ezt akérmelyik szociális minisztériumbeli titkár megmondja majd, akárki is nyerje a választásokat...
"olyan nincs hogy valaki más mondja meg nekem hogyan költsem el a pénzem"-felfogás is létezik.
nem hiszem, hogy a rendes polgármesterasszonyt bárki is be fogja perelni, mert nagyon jó az amit csinál. és nagyon nemes.

persze, ha a kamatozótól valaki nem kért volna kölcsön, akkor nem lenne semmi amit vissza kellene adni. az embereknek tudniuk kellene, a kamatozó dolog nem nagyon működik. ha nincs miből visszaadni, akkor el sem kellett volna venni...
és igen, utána kellene nézni ennek a kamatozó dolognak, mert nincs jogilag legális szaga...
szombat, 2010. február 20. 08:05
Tudom, vannak törvényes és logikus szabályok. De mi ismerjük a "szükség törvényt bont " világát, amikor az átlagember belekényszerül ilyen helyzetekbe. Ha az embernek - mondjuk - beteg a gyermeke, vagy nincs a lábán cipő-ez neem teória, de valóság- és elfogyott az utolsó fillérje, mert itt rengetegen élnek alig valamiből, akkor tüzön- vizen keresztül, hogy a legégetőbbet megoldja valamilyen segitséget keres. Igy kerül a törvénytelenül üzérkedő pénzhiénák kezébe. Nemcsak ezek a szerencsétlen cigányok, de rengeteg városi magyar - ujtipusu proletár is. - ugyanilyen csapda a különböző banki segitségek igénybevétele -és tullépi önmaga kereteit az ember, mert látja, hogy mások is ezt teszik. ...És akkor jön a legrosszabb, a REMÉNY:HOGY TALÁN....csodát vár!?---Szóval - itt nem az egyén a felelőtlen, hanem a csodálatos kapitalista pénzvilág. Uzsorás az egész globalizációs vezérkar- belepusztul a világ naivabb fele.- ezért kellene az az"ÁTKOZOTT" kultura- mert igy csak baromként bánhatnak el a tömeggel.

w
3 megjegyzés | 1 / 1 oldal