Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 
Szabó Sándor Pipo
 

Kis Kapu: Crop Circles. Gabonakörök.



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez vimeo.com videó.
Segítség a vimeo.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Education (Oktató) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szombat, 2013. március 2. Nézettség: 737

   


Videó megjegyzések

szombat, 2013. március 2. 14:17
A film végén az egyik minta egy olyan lemez, amin barázdák vannak, mit dekódolni tudtak a kutatók, meglepetésükre üzenetet hordozott ami így szól: Óvakodjatok a hamis ajándékok kínálóitól és a be nem tartott ígéreteiktől. Sok a fájdalom, de van még idő. Létezik jó is odakint. Mi a megtévesztés ellen vagyunk. Átvitel vége.

Egy angliai minta, hasonló az általunk a világűrbe 1974-ben küldött üzenetünkhöz, azon kódok alapján készült, s a benne található információk utalások egy másik világ leírására, úgy, ahogy mi is leírtuk magunkat a kódokkal. A kódok megfejtése alapján: Számrendszerük ugyanaz, a szénnel ellentétben a szilícium a fő elemük, egy plusz szál van az Ő DNS-ükben, 1.2 méter magasak, a testük látható a mintában, mint ahogy a mi kódolt mintánkban a miénk, az Ő naprendszerükben a 3.4.5. bolygókat lakják, 21.3 milliárdan vannak.

A gabona körök rendszerint ősi szimbólumok, és kódok alapján vannak megszerkesztve, amit idáig senki nem tudott elkészíteni, lemásolni, de még hasonlóan sem! A próbálkozások egyértelműen messzi elmaradnak a rendkívül egyedi eljárással, bonyolultsággal és méretarányossággal rendelkező több ezer gabona üzenetek mögött. Az üzenetek egy részét már meg tudták fejteni, de rengeteg köztük a meg nem fejtett.

(Módosítva: szombat, 2013. március 2. 23:35)
1 megjegyzés | 1 / 1 oldal