UFO Vadászok Idegen Civilizációk

8 videó - 2008
Földön kívüliek létezését bizonyító beszámolók,felvételek.

Önteltség lenne azt hinni,hogy egyedüliek vagyunk az Univerzumban és ha van is élet más bolygókon,mi fejlettebbek vagyunk náluk.

Tudósok arra hivatkoznak,hogy ha léteznek is, azért nem látogathatják bolygónkat,mert a nagy távolság legyőzhetetlen még számukra is,mert a fénysebességnél gyorsabban nem lehetséges utazni,de ez mára megdőlt!!!

Sőt az új kozmológiai ismereteink azt is megengedik,hogy nem is kell utazni,a tér távoli pontjait összeköti egy járat,vagy hipertérben létező folyosó,amibe belépés után szinte azonnal bárhol tetszésünk szerint kiléphetünk.
Úgy látszik a nagy távolságok megtételére több alternatíva is létezik!

A további ellen érvük,ha meg ide jöttek,miért nem kommunikálnak velünk és vették fel a kapcsolatot?

Egyenlőre minket óvnak saját magunktól,nem akarnak káoszt előidézni társadalmunkban,van így is elég,a kormányoknak és az emberi viselkedés hiányosságai miatt.

A kommunikáció szint amit ők képviselnek és tudás,messzi túl mutat rajtunk,érthetetlen lenne számunkra az Ő világnézetük,megvárják míg magunk jövünk rá bizonyos dolgokra amik örök érvényűek,de mi ellenkeznénk még miattuk.

Több beszámoló viszont kapcsolatfelvételről tesz említést civilekkel és kormányokkal is.
A kormányok viszont szándékosan teszik nevetségessé a bizonyítékokat,beszámolókat,félve az igazságtól,hogy nem ők a leghatalmasabbak.

Hisz náluk is vannak hatalmasabbak és kiszolgáltatottak az idegenek felé ha netán ellenségesek,vagy abban az esetben is ha olyan szándékkal lépnének fel,hogy beleszólnának nyilvánosan a történésekbe,bolygónk jobbá és élhetőbbé tételének érdekében.

Lehet nem sokáig tudnak mellébeszélni a kormányok és bután tartani az embereket,mert lassan eljön az idő,mikor általuk megmutatkozik az igazság...

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 
Szabó Sándor Pipo
 

Földönkívüliek kézzel fogható bizonyítékai



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Education (Oktató) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: kedd, 2013. március 26. Nézettség: 816

   


Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal