A NASA legnagyobb pillanatai (NASA's Greatest Missions)

6 videó - 2008
Színes, angol dokumentumfilm.

AA NASA alapításának 50. évfordulóján éljük át újra az űrügynökség legnagyobb küldetéseinek drámai pillanatait! Nézzük meg újra a hangsebesség átlépésének első kísérleteit, a történelmi holdra szállást, az első űrrepülőgép lélegzetelállító indítását és Bruce McCandless hátborzongató, köldökzsinór nélküli űrsétáját - úgy, ahogyan eddig még sohasem láttuk! A korszakalkotó sorozat felidézi az emberiség legnagyobb eredményeit attól kezdve, hogy először pillantottunk fel a csillagos égre és vágytunk arra, hogy megérintsük a Hold felszínét. A sorozat bemutatja az űrügynökség úttörő küldetéseinek drámai történetét, HD minőségben. A sorozat elénk tárja a NASA első 50 évének történetét, interjúkat láthatunk azokkal, akik közvetlenül részt vettek ennek az izgalmas korszaknak a kalandjaiban, űrhajósoktól kezdve azokig, akik az ellátásról gondoskodnak. Mindegyik epizód egy-egy páratlan küldetést mutat be. Kilövésre felkészülni!

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 
Szabó Sándor Pipo
 

NASA - Lezáratlan akták - dokumentumfilmA videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Education (Oktató) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: hétfő, 2014. június 23. Nézettség: 479

   

Tetszik 1 és még 1 tag kedveli

Videó megjegyzések

hétfő, 2014. június 23. 19:34
Az 1960-as évek óta, mikor a NASA űrhajósai először hagyták el a Föld határait, hogy bolygónk felett és azon túl kezdjenek felfedezésbe, a kamerák néhány elképesztő látnivalót rögzítettek.
A Mercury, Gemini, Apollo, Skylab és az űrsikló programok során az asztronauták szokatlan fényeket és tárgyakat láttak, sokak szerint azonosítatlan repülő tárgyakat, vagy UFO-kat.
Az űrhajósokkal és vezető tudósok észrevételeivel készült interjúk felelevenítik a filmre vett és lefotózott jelenségeket, de vajon ezek bizonyítékok a földönkívüli életre, vagy egyszerűen csak tévesen azonosított "normális" tárgyak?
1 megjegyzés | 1 / 1 oldal