Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 
Szabó Sándor Pipo
 

Hihetetlen UFO videó! 2/1., hí­rek, kormány, politika



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videa.hu videó.
Segítség a videa.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Science & Technology (Tudomány, technológia) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: vasárnap, 2011. december 11. Nézettség: 1,048

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

vasárnap, 2011. december 11. 16:54
Sándor! Bizonyára ismered AZ UFO-k a Harmadik Birodalomban című 5 részes video sorozatot. Ezen az oldalon fent van a sorozat. Az 1. részt megjelöltem.
A kérdés még mindig a régi(csak 1945.óta!).Okkult,démoni komédia,manipuláció ami itt folyik,vagy kalaxisközi molekuláris biologiai életet élő,nálunk technikailag fejlettebb civilizáció tart itt nekünk aerodinamikai bemutatókat,esetleg a Harmadi Birodalomban (okkult segítséggel) kifejlesztett mind e mai napig az emberiség elől eltitkolt fizikai elvek mentén kifejlesztett repülő készségek azok amik elkápráztatnak és meghökkentenek minket időnként?
A németek Tibettől az Antarktiszig kutatták fel a Föld szakrális centrumait és okkult és nem okkult médiumait,ezeket a Birodalom az SS supertitkos Vril ésThulle hálozatába probálták illeszteni. Egy globális okkult hadviselés kezdett kibontakozni messze mélyen elrejtve a manifeszt politikai és katonai operáció mögött.
Az,hogy miért így alakult a történelem menete, nem ennek az írásnak a tárgya megfejteni.
A teológiai álláspontomat kérdések formájában már megfogalmaztam egy nemrégen feltett videód kapcsán,ezt most nem tenném meg ismét.
1 megjegyzés | 1 / 1 oldal