Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Hagyományos Bicikli átalakítása elektromossáA videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Science & Technology (Tudomány, technológia) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: péntek, 2019. május 10. Nézettség: 554

   

Tetszik 1 Hajnal Miki kedveli
Hajnal Miki

Videó megjegyzések

péntek, 2019. május 10. 13:52
Bicikli elektromossá alakítás - [videó]
Szeretett biciklinket nem muszáj lecserélnünk, ha egy kis plusz energiára lenne szükségünk.
Mostanában egyre népszerűbbek az elektromos hajtású járművek, az autótól kezdve a robogón át egészen a bicikliig vagy rollerig. Sokkal környezetbarátabb, ráadásul gyakran még gyorsabb megoldás is mint az elavult benzines és dízeles társai. A bicikli alapvetően is egy környezetkímélő megoldás, hiszen amellett hogy csökkenti a dugókat a városokban, még egészséges is. Azonban, ha valaki messziről jár be munkába, akkor nem biztos hogy le szeretné tekerni az egész távot. Itt jön képbe az Ultimate e-bike Shop, ahol ha nem szeretnénk lecserélni szeretett biciklinket, akkor is kínálnak számunkra lehetőséget. Ugyanis át tudják alakítani hagyományos kerékpárunkat elektromos hajtásúvá, csupán pár óra alatt. Ez amellett, hogy olcsóbb mint egy új elektromos bicikli, még azt a kényelmet is magában hordozza, hogy nem kell hozzászoknunk egy másik kerékpárhoz.
Amennyiben Ti is szívesen átalakíttatnátok a bicikliteket elektromossá, az esetben látogassatok el az Ultimate e-bike Shop-ba, Budapestre az Ó utca 6. szám alá.
1 megjegyzés | 1 / 1 oldal