Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

ROLLOVA - The World's First Compact Digital Rolling Ruler by HOZO Design Co



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Science & Technology (Tudomány, technológia) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szerda, 2020. február 19. Nézettség: 290

   

Tetszik 1 Hajnal Miki kedveli
Hajnal Miki

Videó megjegyzések

szerda, 2020. február 19. 12:10
Barkácsolok, lakásfelújítók, figyelem: megérkezett a digitális centi
2020. február 19.
Ha nem szeretnél többé Pókemberként repkedni a falon, miközben egy sima méretet vennél le egy átalakításkor, felejtsd el a régi módszereket, és próbáld ki a digitális mérőszalagot. A gyufásdoboznyi szerkezettel bármilyen felületet, sugarat, átmérőt is lehet mérni – 10 méteres hosszig. A memória 99 mérési adatot is tud tárolni, így papír, ceruza sem kell többé.

Hozodesign – így hívják azt a startup-ot, mely kreatívabbnál kreatívabb találmányokkal kíván előrukkolni a jövőben. A mostani terméküket bátran kitehetik az ablakba, ugyanis várhatóan nagy sikert fog aratni. Egy digitális mérőszalagról van szó, a neve: Rollova.
Hány és hány alkalommal átkozódtunk magunkban – esetleg fennhangon – amikor egy falméretet szerettünk volna rögzíteni, ám a papír/műanyag/fém colstok vakolatként pergett le, s kezdhettük az egészet elölről. A Hozodesign-nak nem is kell ígérgetnie, hogy ennek most vége, ugyanis ez sziklaszilárd tény.
A 3,3 centiméter átmérőjű, vagyis könnyedén zsebre rakható Rollova OLED digitális kijelzője rozsdamentes acélból készült, míg a készülék váza alumíniumból van. OVA 2.0 mikroprocesszor működteti, amely a korábbi modelleknél kevesebb energiát igényel.
A gyártó szerint a fejlettebb, jól elhelyezett szenzoroknak hála, az elődeihez képest precízebben fekszik a mért felületre, így pontosabbak az adatai.
1 megjegyzés | 1 / 1 oldal