Jennifer Lopez

23 videó - 2000
Jennifer Lopez 1970. július 24-én született New York Cityben. A programozó David és az óvónő Guadalupe Lopez lánya mindig is előadói karrierről álmodozott.
Ének- és tánctehetségével, Jennifer színpadi musicalekben kezdett szerepelni, résztvett a Golden Musicals of Broadway európai turnéján, a Synchronicity japán turnéján, Oklahoma helyi előadásaiban és a Jesus Christ Superstar c. musicalben is.

Jennifer számos díjat kapott: a Blockbuster Entertainment Award a Legjobb színésznőnek járó díjra jelölését az Anaconda c filmben nyújtott alakításáért (1997), Golden Globe Award jelölését a Legjobb vígjátéki vagy musical színésznő díjára Selena szerepéért, valamint az MTV Movie Award jelölését a Legjobb színésznő díjára szintén Selena megformálásáért. 1999-ben, megkapta a VH1/Vogue Fashion Award Legdivatosabb színésznőnek járó díját. Nemrég jelölték a Latin Grammy-díjra Marc Anthony-val énekelt duettjéért.
Jennifer gyakran a pletykalapok és viccelődések célpontja Sean "Puffy" Combs-szal folytatott romantikus viszonya, életstílusa és háttere miatt. Jennifert legutóbb a nyári sci-fi-ben, a Sejt c. filmben láthattuk.

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 
Dr.Edelényi-Szabó Árpád Ede
 

Jennifer Lopez - Papi



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Howto & Style (Stílus & divat) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: hétfő, 2012. január 23. Nézettség: 308

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal