Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Megan Skipton 21/2/20



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Pets & Animals (Állatok) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: hétfő, 2020. február 24. Nézettség: 400

   

Tetszik 1 Hajnal Miki kedveli
Hajnal Miki

Videó megjegyzések

hétfő, 2020. február 24. 22:40
Megan, az Angliában élő border collie árverésen kelt el.
A két és fél éves Megant tenyésztője és kiképzője, Emma Gray pásztor bocsátotta árverésre. Azzal, hogy kutyájáért 18,9 ezer fontot (hétmillió forint) adtak, Gray a saját korábbi rekordját döntötte meg: tavaly egy hasonló kutyától 15 ezer fontért vált meg.
A kiképzett pásztorkutyák átlagosan kétezer fontba kerülnek.
Megan az északkelet-angliai mezőkön terelgetett juhokat, most pedig az Egyesült Államokba, Oklahomába kerül, ahol wagyu marhák terelése lesz a feladata.
hétfő, 2020. február 24. 22:41
Emma Gray a pénteki aukció után elmondta, hogy ellenőriznie kellett az árat. „Fel kellett hívnom őket, hogy biztos legyek abban, nem tréfáról van-e szó és nem csupán álmodom. Utána elmentem a Marks and Spencerbe és csirkét vettem Megannek, aztán megengedtem neki, hogy a párnámon aludjon” – tette hozzá.
Megan számos nagyon jó teljesítményű pásztorkutya leszármazottja, és nagyon lenyűgöző a vérvonala. „Nagyon szokatlan, hogy egy ilyen kutya a piacra kerül. Ha mások lennének a körülmények, soha nem adtam volna el. De van két nagyon-nagyon jó pásztorkutyám, ezért döntenem kellett az eladásáról” – magyarázta Gray.
2 megjegyzés | 1 / 1 oldal