Prince of Tennis (Tennis no Ouji-sama)

18 videó - 2001
Echizen Ryoma, a fiatal, tehetséges teniszező hazatérvén Amerikából (ahol 4 bajnokságot is megnyert) elsőévesként bekerül a Seishun Gakuen középiskola teniszcsapatába, a Seigakuba. Persze lesznek riválisok és pártfogók, de hamarosan mindenki a szívébe zárja a kissé arrogáns, nem éppen barátkozó Echizent (O-Chibi :D ), a csapat bébijét.

A cselekményről sokat nem akarok írni, mert akkor több oldal lenne, meg aztán nem is nagyon tudok mit írni. A fő szál az országos bajonokágra való kijutásért megtett előkészületek, de emellett nagyon sokfelé elágazik a történet. Ugyan vannak benne töltelék részek, de egyáltalán nem unalmasak, sőt, a legjobb poénokat ezek adják. A sorozat a csapat felkészüléseit, meccseit, az ellenfeleket mutatja be nagyon sok humorral, isteni zenével.

A seiyuk fantasztikusak, nagyon jól lettek kiválogatva. A szereplők közül mindenki megtalálja a számára kedveset, mert egyszerűen nem lehet nem szeretni őket. Akit elriasztana, hogy sportanime, az is nyugodtan vágjon bele. Tény, minden részben vannak meccsek, ennek ellenére nagyon élvezetes és nem unalmas sorozat. Az anime népszerűségét igazolja, hogy a tv-sorozat mellett készült még belőle mozifilm, live movie, ovák, musicalek és a legújabb 13 részes ova pedig most fut Japánban.

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók

 

Prince of Tennis 65.rész - indavideo.hu



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez indavideo.hu videó.
Segítség a indavideo.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Animációk magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: csütörtök, 2014. május 1. Nézettség: 151

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal