Fricska Táncegyüttes

19 videó
A gödöllői Fricska táncegyüttes lehengerlő produkcióval, négy igennel jutott tovább a Britain’s Got Talentben.
Emlékeznek még az Attractionre? Ők nyerték meg 2013-ban a Britain’s Got Talentet.

Most viszont egy gödöllői táncegyüttes, a Fricska indult el a brit tehetségkutatón, és tovább is jutottak, méghozzá négy igennel, a zsűri is állva tapsolta meg produkciójukat. De Moussa Ahmed, Papp Gergely Bálint és Papp Máté Bence nem a semmiből került a Britain’s Got Talentbe: a lábuk és a kezük is gyorsabb, mint Michael Flatley-é, ugyanis ők a világ leggyorsabb táncosai.
Láng D. István elmondta: Moussa Ahmed, Papp Gergely Bálint és Papp Máté Bence, a Fricska együttes táncosai arra vállalkoztak, hogy lábukat és kezüket használva ők verjék a leggyorsabb ritmust. A fiatal művészek a román, a magyar és cigány táncfolklór kincseit tolmácsolták különleges, a világon egyedülálló ritmusprodukciók keretében.

A három táncos két perc alatt összesen 3937 leütést, illetve csapást ért el, a táncosok 6 másodpercenként váltották egymást. A legmagasabb számot, a másodpercenkénti 41 érvényes leütést-csapást Moussa Ahmed érte el.

A gödöllői együttes tagjai produkciójukkal új kategóriát hoztak létre: táncegyüttesként 120 másodperc alatt ki tudja a legtöbb leütést, illetve csapást végrehajtani. A hivatalos magyar rekordot Sebestyén István, a Magyar Rekord Egyesület elnöke, a Világrekord Szövetség magyarországi tagja jelentette be este.

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 
Szilágyi-Palko Ferenc öcsi
 

Fricska Táncegyüttes - 2014.09.14 Gödöllő



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Tánc magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: kedd, 2014. szeptember 16. Nézettség: 702

   

Tetszik 1 Safar Bela kedveli
Safar Bela

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal