Revolution (sorozat)

3 videó - 2012
Készítő: Eric Kripke (Supernatural) – executive producer: J.J. Abrams, rendező. Jon Favreau
Szereplők: Andrea Roth (Rescue Me), Anna Lise Phillips (Crownies), Billy Burke, David Lyons (The Cape, ER), Giancarlo Esposito (Breaking Bad), Graham Rogers, J.D. Pardo (Drive), Maria Howell, Tim Guinee, Tracy Spiradakos, Zak Orth, Elizabeth Mitchell (Lost, V)
Várható indulás: 2012. ősz, hétfő 22.00
Sztori: Egy nap hirtelen megszűnik az elektromosság a Földön. WTF. No kommunikáció, lezuhan repülőgépek, megdöbbenő kórházak – de a sorozat ez után játszódik 15 évvel, jóval az ipari forradalom előtti körülmények között. Zajlik az élet a kis gazdálkodó közösségekben, amikor egy nő apját a helyi milícia megöli. A nő nem tudja, hogy az apjának köze volt a Nagy Áramszünethez. Az események hatására a nő útra kel két társával, a titkok nyomába.
winnie szerint látatlanban: Várós, persze meg minden, még akkor is, ha sosem voltam Supernatural-rajongó és JJ csak producer. De. Egy ilyen sorozatba jó főhős kell és Billy Burke nem tűnik túl erősnek. És a kétségeimet csak megerősíti az, hogy a készítők nem találtak jó főszereplőt, így a másik szerepre becastingolt Burke-re ráhúzták a főhős karakterét, az ő régi karaktere meg kapott valaki mást. Ez is arra utal, hogy a főhős hangsúlyos. Persze bízok a készítőkben és a színészben, de óvatos vagyok. 75%.
human szerint látatlanban: Kripke és JJ? Ott leszek. Főleg, hogy az alternatív jövő már alapból megnyert, a fenébe is. Bár ha hirtelen nem lenne elektromosság akkor hihetetlen mennyiségű embernek kéne meghalni, hogy végre vissza állhasson a “régi időkre” az élet, de mindegy, ott leszek a 80%-ommal.

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 
Ujváriné Judit -
 

Revolution 1. évad 17. rész



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez indavideo.hu videó.
Segítség a indavideo.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Movies (Filmek) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szerda, 2013. május 22. Nézettség: 625

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal