Tapsi Hapsi mesék

5 videó - 1978
Arthur király udvarában 1978.
Tapsi Hapsi a középkorban találja magát. Mark Twain regénye alapján készült.

Az év sportolója 1989.
Ez tulajdonképpen egy kis Tapsi Hapsi és barátai különkiadás, afféle válogatás a legjobb sporthoz kötődő Looney Tunes gegekből némi összekötő képsorokkal megspékelve Képviselteti itt magát Tapsi Hapsi, Dodó Kacsa, Csőrike, Szilveszter, Handa Bandi, Tyúk Ica


A bolondos, bolondos, bolondos Tapsi Hapsi mozifilm 1981.
Újabb válogatása a Bolondos dallamok című rajzfilmsorozat legjobb darabjaiból. Tapsi Hapsi, a szószátyár, rakoncátlan répaevő ismét csúcsformában van, megint túljár Risszrossz Sam és Dodó kacsa, valamint az útjába akadó lüke lovagok és bamba banditák eszén. Az Oscar-díjas Anonim Madárüldözők Szövetsége, a Tapsi Hapsi és a Fekete Lovag, valamint a többi klasszikus rövidfilm mellett három új epizódot is láthatunk, amelyeknek Cucu Malac, Csőrike, Szilveszter, és Pepel, a borz a sztárja. A fergeteges finálé most sem marad el.

Tapsi Hapsi - Az 1001 nyúl meséje 1982.
Tapsi Hapsi sok mindenről álmodott, csak arról nem, hogy egy elkényeztetett uralkodócsemete udvari mesemondója legyen. Mivel azonban félti az irháját Sam szultán bosszújától, nap mint nap újabb képtelen történetekkel szórakoztatja a szultán fiát, az abadabai koronaherceget. Még szerencse, hogy régi barátairól, Dodó kacsáról, Cucu malacról, Szilveszterről, Csőrikéről és a többi Bolondos dallamok-kedvencről bőven van mit mesélnie.

Tapsi Hapsi és Gyalogkakukk 1979.
Tapsi Hapsi e szórakoztató válogatásban végigpillant múltbéli hőstettein. Látogassa meg Ön is Tapsi Hapsi Beverly Hills-i birtokát, s hallgassa meg, amint a népszerű rajzfilmhős negyvenéves pályafutásának legfényesebb pillanatairól mesél.

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók

 

Tapsi Hapsi - Arthur király udvarában 1978



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Movies (Filmek) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: péntek, 2014. január 24. Nézettség: 606

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal