Félix és Rose (Décalage horaire)

1 videó - 2002
színes, magyarul beszélő, francia-angol vígjáték, 82 perc

Ha egy reptér várótermében játszódnak az események, akkor ugye már mondhatjuk, hogy Ég és Föld között, a Senkiföldjén járunk?! Ha itt találkozik véletlenszerűen egy átutazó férfi és egy átutazó nő - amúgy franciásan -, az akkor ugye bárhová elvezethet?!

Ami egy ilyen találkozást egyedivé, különlegessé tesz, az az, hogy mindketten - férfi és nő - meg vannak győződve arról, hogy sose fogják egymást újra látni, és így aztán olyan dolgokat mondanak el magukról, amelyekről normál körülmények között nem beszélnének. A Félix (Jean Reno) és Rose (Juliette Binoche) bizony nem úgy tűnnek, mint akiknek találkozni kellett. A nő menekül egy férfi elől, azt remélve, hogy már nem szereti. A férfi fut egy nő után, s szentül hiszi, hogy még mindig szereti. A férfi repülőjegye első osztályra szól, a New York - München járatra. A nő last minute jeggyel Mexico Citybe készül. A nő csevegő, nyitott a külvilág felé, nem lehet nem észrevenni. (Főként, hogy sminkből is egy kicsit többet használ, mint az diszkrétnek lehetne mondható.) A férfi hallgatag, visszahúzódó és zárkózott - viszont remekül főz.

A férfi az idegösszeomlás határán van, de ezt semmi pénzért sem vallaná be. A nőnek, először életében, kinyílik a szeme és rájön, hogy az élete teljes kudarc. A nőnek van egy telefonja, de azt a film harmadik percében a WC-be ejti. A férfinak is van egy telefonja és azt a nő kölcsönkéri. Utazunk, de nem repülünk, s az éteren át így beszélünk.

Rendező: Daniéle Thompson

Szereplők:
Jean Reno (Félix)
Juliette Binoche (Rose)
Sergi Lopez (Sergio)
Scali Delpeyrat (Orvos)
Jérôme Keen (Janitor)
Raoul Billerey (Félix apja)
Michel Lepriol (Pincér)

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Félix és Rose (Teljes film) francia-angol romantikus vígjáték /2002



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Movies (Filmek) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: péntek, 2016. augusztus 12. Nézettség: 796

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal