Afrikai szeretők (Die Weisse Massai)

2 videó - 2005
színes, magyarul beszélő, német filmdráma, 131 perc
Carola (Nina Hoss) éppen hazafelé indulna kenyai nyaralásáról, amikor véletlenül találkozik a szamburu törzshöz tartozó Lemaliannal (Jacky Ido), aki hagyományos harci öltözetével és fegyvereivel igencsak lenyűgöző látványt nyújt az európai nő számára. A rövid találkozásnak fatális következményei lesznek: Carola hirtelen úgy dönt, mégsem utazik vissza Svájcba, hanem Kenyában marad és megkeresi Lemaliant - barátját (Janek Rieke) viszont hazaküldi egyedül.

Az afrikai vadonban egyedül próbálja felkutatni a maszáj harcost, mígnem Maralalban találkozik és összebarátkozik a német Elisabeth-tel (Katja Flint). A városban újra összefut Lemaliannal, s követi őt falujába, Barsaloiba. Carola úgy dönt, végleg hátat fordít régi, svájci életének. Nem kis akadályokat kell leküzdenie ahhoz, hogy alkalmazkodjon az afrikai vadonban uralkodó viszonyokhoz, s új életet teremtsen magának. Ám amiről azt hitte, hogy élete nagy szerelme, az idő múlásával rémálommá változik. Carolának el kell gondolkoznia azon, hogyan mentheti meg magát és kétéves kislányát.

A film alapjául Corinne Hofmann Afrikai szeretők című regénye szolgált, mely négymillió példányban kelt el világszerte. Nem mindennapi szerelmi történet az Afrikai szeretők - a klasszikus romantikus drámák hagyományait is szem előtt tartva, két világ ütköztetéséből egzotikus, szokatlan stílusú film született.
szereplő(k):
Nina Hoss (Carola)
Jacky Ido (Lemalian)
Katja Flint (Elisabeth)
Antonio Prester (Bernardo)
Janek Rieke (Stefan)

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Afrikai szeretők (Teljes film)



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videa.hu videó.
Segítség a videa.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Movies (Filmek) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szerda, 2020. szeptember 2. Nézettség: 302

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal