Egy kutya hazatér /A Dog's Way Home/

1 videó - 2019
amerikai családi kalandfilm, 96 perc

Mit tehet egy kutya, ha messzire kerül otthonról? Vágyakozik a gazdája után. És mit tesz egy olyan különleges, játékos kedvű, és makacs négylábú, mint Bella? Elindul. Hegyen-völgyön, havon és vadonon keresztülvágva, dacolva vadállatokkal, lavinával és ami a legveszélyesebb, az útjába akadó emberekkel keresi az otthonát, valamint a legjobb barátját, Lucast, meg az ő különleges családját. Bella több mint 600 kilométert tesz meg. Szerez barátokat, és néha menekülnie kell. Egypárszor megetetik, máskor az életéért küzd… de csak egy cél lebeg a szeme előtt: a hazatérés.
Az Egy kutya négy élete című sikerkönyv írójának új regényéből készült film is ugyanazt a témát ünnepli: kutya és ember mindennél erősebb barátságát.

Rendező:
Charles Martin Smith
Írók:
Cathryn Michon, W. Bruce Cameron
Szereplők:
Ashley Judd (Terri), Edward James Olmos (Axel), Barry Watson (Gavin), Chris Bauer (Kurch), John Cassini (Chuck), Patrick Gallagher (Teo), Jennifer Gibson (Actress), Tammy Gillis (Officer Leon), Bryce Dallas Howard (Bella (voice)), Brian Markinson (Gunter), Wes Studi (Captain Mica), Cesar De León (Steve), Rolando Boyce (Drew), Leo Chiang (Crew Foreman), Broadus Mattison (Mack), Farrah Aviva (Nurse Matthews), Alexandra Shipp (Olivia), Lane Edwards (Officer Tom Rooker), Spencer Drever (Rick), Arielle Tuliao (VA Receptionist), Jonah Hauer-King (Lucas), Kimi Alexander (Grocery Store Woman), Motell Gyn Foster (Taylor (as Motell Foster)), Motell Gyn Foster (Taylor)

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 
Ujváriné Judit -
 

Egy kutya hazatér 2019.



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videa.hu videó.
Segítség a videa.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Movies (Filmek) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: péntek, 2021. június 11. Nézettség: 100

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal