Bűvölet - Az örökség (The Craft: Legacy)

1 videó - 2020
amerikai fantasy, horror-dráma, 97 perc

Hannah világa felfordul.
Az anyja férjhez megy, és ők beköltöznek az új apuka hatalmas házába, három fia mellé. Az új suliban mindenki bunkó. Csak három fura csaj fogadja be Hannah-t: szükségük van ugyanis egy negyedikre boszorkányos, a túlvilágot megidéző játékukhoz.
Csak azt nem tudják, hogy Hannah különleges képességekkel rendelkezik, és amikor vele egészül ki a rituális kör, csakugyan megtörténik a csoda – de gonosz erők szabadulnak el tőle.
És egyre furcsább dolgok történnek a gimiben, meg otthon – ahol szintén fény derül néhány sötét titokra…
A gonosz mindenütt ott volt, és most a lányoknak kell szembenézniük vele.

A Blumhouse az elmúlt évtized legmenőbb horrorjait, az Insidious-, A bűn éjszakája-, a Parajelenségek-, a Halloween-sorozatot, a Szétörve és a Boldog halálnapot című filmet gyártotta. Ezúttal azonban újra hangolta a műfajt: most négy csaj a történet főhőse, és a misztikus események az ő középsulis világukban jelennek meg.

Rendező:
Zoe Lister-Jones
Író:
Zoe Lister-Jones
Szereplők:
Fairuza Balk (Nancy Downs), David Duchovny (), David Duchovny (Adam), Donald MacLean Jr. (), Donald MacLean Jr. (Isaiah), Kris Siddiqi (Sex-Ed Teacher), Zoey Luna (), Zoey Luna (Lourdes), Michelle Monaghan (), Michelle Monaghan (Helen), Owen Szabo (Birthmark Man), James Madge (Mr. Bly), Charles Vandervaart (), Charles Vandervaart (Jacob), Gideon Adlon (), Gideon Adlon (Frankie), Julian Grey (Abe), Nicholas Galitzine (), Nicholas Galitzine (Timmy), Hannah Gordon (Ashley), Lovie Simone (Tabby), Cailee Spaeny (Lily), Chris Tomassetti (Jeremy), Devin Cecchetto (Popular Girl), Mike Dara (Cat Calling Man)

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 
Ujváriné Judit -
 

Bűvölet- Az örökség. 2020. HD!



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videa.hu videó.
Segítség a videa.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Movies (Filmek) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: kedd, 2021. szeptember 7. Nézettség: 147

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal