Maktub - A sivatag törvénye (Il principe del deserto) 1989.

2 videó - 1989
olasz-német minisorozat, 100 perc

Cristine Sanders gazdag és gyönyörű amerikai nő, aki nagybátyjával közösen egy jól menő céget működtet a Wall Streeten. Férjétől, Moulay Ben Zair, tíz éve elvált és egyedül neveli 12 éves fiát, Robertet. Az asszony jó kapcsolatot ápol volt férjével, aki gyakran látogatja gyermeküket. Egy napon azonban az apa hirtelen elrabolja a fiút az iskolából, és eltűnik vele Marokkóban, nem hagyva hátra mást, csak egy rejtélyes, angol nyelvű üzenetet: " MAKTUB - a sors".
A megrémült és kétségbeesett Christine a vállalat ügyvédjéhez fordul segítségért, aki egyben a család barátja is. Befolyásos kapcsolataik révén erős politikai és diplomáciaia nyomásgyakorlással próbálják meglelni Robertet, de nem bukkanak a kisfiú nyomára.
Végső elkeseredésében a nő felfogadja Tom Burtont, a CIA egykori ügynökét, az arab ügyek szakértőjét. A férfi rájön, hogy Robertet Magrufhoz, a muszlim uralkodóhoz, a Ben Zair törzs fejéhez vitték, aki egyben a fiú nagyapja, s aki Robertet a trón örökösének szánja. Magruf nem hajlandó elengedni a gyereket és szigorúan őrízteti testőreivel, akiket még soha, senki sem győzött le. Tom számára ez még veszélyesebbé teszi a küldetést, de egyben kihívásnak is érzi a feladatot. Vajon viszontlátja-e egymást anya és fia?

rendező:
Duccio Tessari

szereplők:
Rutger Hauer
Tom Burton
Carol Alt
Catherine Saunders
Omar Sharif
Magruf tábornok
Elliott Gould
Red Murchinson
Kabir Bedi
Moulay Ben Zair

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 
Ujváriné Judit -
 

MAKTUB- A SIVATAG TÖRVÉNYE 1 RÉSZ 1989.mp4



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videa.hu videó.
Segítség a videa.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Movies (Filmek) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: hétfő, 2022. szeptember 19. Nézettség: 37

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal