31. kilométer (Kilómetro 31)

1 videó - 2006
színes, mexikói-spanyol horror, 103 perc, 18+

Agata Hameran egy elhagyatott országút 31. kilométerénél elüt egy kisfiút. Kiszáll kocsijából, hogy segítsen az áldozaton, eközben azonban egy másik kocsi őt üti el, és a nő mély kómába esik.
Az ikertestvére, Catalina érzi Agata fájdalmát, és hallja, ahogy testvére a segítségét kéri. A lányok anyjuk tragikus halála után, még gyerekkorukban egy rendkívüli készséget fejlesztettek ki magukban, egyfajta kommunikációs módszert, amelynek segítségével szavak nélkül, a kettőjük közötti rejtélyes "kapcsolaton" keresztül tudnak egymással kommunikálni. Ennek a "kapcsolatnak" a segítségével Catalina érzi azt a fájdalmat, amelyet a testvére elszenvedett a balesetnél.
Egy sor természetfeletti esemény rádöbbenti Catalinát, hogy a kettőjük közötti "kapcsolat" erősebb, mint valaha, és Agata, bár eszméletlen állapotban van, segítségért kiált hozzá.
Catalina ki akarja deríteni, hogy mi is történt valójában a nővérével, és fel akarja ébreszteni a kómából. Nuno, Agata régi barátja, és Omar, Catalina barátja is vele tartanak. Elmennek az országút 31. kilométeréhez, ahol rádöbbennek, hogy ezen a helyen számos furcsa baleset történt, amelynek hátterében egy anya kísértete áll, aki évekkel ezelőtt elvesztette kisfiát. Sőt rájönnek, hogy Agata nemcsak kómában van, hanem csapdába esett az élők és a holtak világa, a valóság és La Llorona legendája között.

szereplő(k):
Iliana Fox (Agata / Catalina)
Adria Collado (Nuno)
Raúl Méndez (Omar)
Carlos Aragón (Ugalde)
Everardo Arzate (Camillero)

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 
Ujváriné Judit -
 

31. kilométer (2006)



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videa.hu videó.
Segítség a videa.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Movies (Filmek) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: péntek, 2023. január 20. Nézettség: 35

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal