Bíborszív (Purple Hearts) 1984.

1 videó - 1984
amerikai háborús filmdráma, 116 perc

A háborús szerelmi történetek mindig izgatták a szerzők fantáziáját, hiszen a szerelmi kapcsolatokat rendre befolyásolja a háttérben zajló háború, és ennek filmen való ábrázolása sok rendezőt ihletett már meg. Ez a történet a vietnami háborúról szól, és a szerelmen keresztül mutatja be a véres napokat. A főszereplő, Dr. Don Jardian orvos, aki az Egyesült Nemzeteknek dolgozik. Beleszeret Deborah Solomonba, az ápolónőbe. Kettejük boldogságát
csak két dolog akadályozza: állandó kötelességük, vagyis az emberek mentése, és az a titkos kapcsolat, amelyről Deborah nem hajlandó beszélni. Don kénytelen üzletet kötni parancsnokával, ahhoz, hogy láthassa Deborah-t. A film meglepő happy enddel zárul.

Rendező:
Sidney J. Furie
Szereplők:
R. Lee Ermey (Gunny), Cheryl Ladd (Deborah Solomon), Paul McCrane (Brenner), David Brass (Lt. Grayson), Rod Birch (1st Patient), Kevin Alyn Elders (CIA Driver), Joel Escamilla (2nd Patient), Bruce Guichard (Jackson), David Harris (Hanes), Stephen Lee (Wizard), Annie McEnroe (Hallaway), Cyril O'Reilly (Zuma), Hillary B. Smith (Jill), Lane Smith (Cmdr. Markel), Drew Snyder (Lt. Col. Larimore), Sydne Squire (Nurse), Ken Wahl (Don Jardian), James Whitmore Jr. (Bwana)

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 
Ujváriné Judit -
 

Bíborszív. (1984).



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videa.hu videó.
Segítség a videa.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Movies (Filmek) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szombat, 2023. július 22. Nézettség: 27

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal