Kivert kutyák (Strays) 2023.

1 videó - 2023
Amerikai vígjáték, 93 perc


Azt mondják, a kutya az ember legjobb barátja, de mi van, ha az ember egy totális szemétláda? Ebben az esetben itt az ideje az édes bosszúnak, kutyakeményen.
Amikor Reggie-t, a naiv, fáradhatatlanul optimista border terriert kidobja semmirekellő gazdája, Doug, az eb biztos abban, hogy szeretett gazdája szándékosan sosem hagyná őt magára.
Ám miután összeismerkedik a Bogár nevű, a gyorsbeszédű, mosdatlan szájú boston terrierrel, aki kóbor kutya, szereti a szabadságot, és abban hisz, hogy gazdája csak a lúzereknek van, Reggie végre rájön, hogy toxikus kapcsolatban volt, és elkezdi észrevenni, hogy Doug mekkora egy rohadék.
Így aztán Reggie, Bogár, és Bogár cimborái – Maggie, az okos ausztrál juhász, akit a gazdája egy új kiskutya miatt mellőzött, és Vadász, egy ideges dán dog, akit kikészített idegileg, hogy terápiás segédállat volt - most együtt, bosszúra éhesen tervet kovácsolnak, és belevágnak egy nagyszabású kalandba, hogy segítsenek Reggie-nek hazatalálni… és megfizetni Dougnak, oly módon, hogy leharapják a legkedvesebb testrészét. (Segítek: nem a lábát.)
Az ismert és szeretett kutyás filmeket állítja a fejük tetejére ez a fergeteges, korhatáros, élőszereplős vígjáték, a szeretet bonyodalmairól, a barátság fontosságáról, és a díványhupákolás váratlan előnyeiről.

rendező:
Josh Greenbaum

Szereplők:
Will Ferrell (Reggie), Jamie Foxx (Bug), Sofía Vergara (Dolores the Couch), Isla Fisher (Maggie), Will Forte (Doug), Jaquita Ta'le (Afghan Hound), David Herman (Underbite Pound Dog), Phil Morris (Bubsy), Josh Gad (Gus), Randall Park (Hunter), Brett Gelman (Willy), Rob Riggle (Rolf), Greta Lee (Bella), Harvey Guillén (Shitstain), Jimmy Tatro (Finn the Rottweiler), Jamie Demetriou (Chester), Charity Cervantes (Jenna), Jack De Sanz (Munchkin)

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 
Ujváriné Judit -
 

Kivert kutyák (2023) -mozis hang-



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videa.hu videó.
Segítség a videa.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Movies (Filmek) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: péntek, 2023. szeptember 8. Nézettség: 35

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal