Gran Turismo (2023)

1 videó - 2023
Amerikai akciófilm, 135 perc

A legőrültebb álmok is valóra válhatnak. Annak, aki elég vakmerő, elég gyors – és elég szerencsés.
Jann az autóversenyek mámorában él. Csak a pálya létezik a számára. A reflexei, a bátorsága, az ereje mind alkalmassá teszi rá, hogy ő legyen a bajnok – otthon. Ugyanis ő a Gran Turismo játékban szorítja a kormányt. De padlóig nyomja a gázt, és átverekszi magát egy másik pályára: egy valódira.
Megnyer egy sor versenyt, és kiválasztják: egy igazi csapat igazi menedzsere igazi autóba ülteti, igazi pályára küldi, és Jann-nak attól kezdve az igazi életét kell kockáztatni azért, hogy nyerjen.
Valóra válhat élete legnagyobb álma: és ő bármit feláldoz azért, hogy profi autóversenyző legyen belőle.
A film a legendás Gran Turismo játékon alapul, de az alkotók csavartak egyet a megfilmesítések szokásain: ezúttal egy bajnok játékos áll a benzingőzös, őrült száguldás középpontjában.

rendező:
Neill Blomkamp

Szereplők:
Geri Horner (Lesley Mardenborough), Djimon Hounsou (Steve Mardenborough), Orlando Bloom (Danny Moore), Thomas Kretschmann (Patrice Capa), Daniel Puig (Coby Mardenborough), Pepe Barroso (Antonio Cruz), David Harbour (Jack Salter), Maeve Courtier-Lilley (Audrey), Jamie Kenna (Jack Man Jones), Akie Kotabe (Akira Akiba), Wai Wong (Senior Nissan Executive), Sadao Ueda (Skeptical Nissan Board Member), Takehiro Hira (Kazunori Yamauchi), Josha Stradowski (Nicholas Capa), Archie Madekwe (Jann Mardenborough), Darren Barnet (Matty Davis), Nikhil Parmar (Persol), Niall McShea (Frederik Schulin)

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 
Ujváriné Judit -
 

GTR HD MD Filminvazio.pro



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videa.hu videó.
Segítség a videa.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Movies (Filmek) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: csütörtök, 2023. szeptember 28. Nézettség: 27

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal