Anyák napja/Anyáknapi kimenő (Mothering Sunday) 2021.

1 videó - 2021
Angol romantikus dráma, 104 perc

A két világháború között Angliában egy szolgálólány titkos viszonyt folytat egy férfivel, akit szeret. A férfi ugyanakkor egy másik nővel tervez összeházasodni, aki rangban közelebb áll hozzá. Kettejük viszonya azóta tart, hogy a lány szolgálni kezdett volna a gazdag családnál, a társadalmi különbségek miatt azonban a korban szerelmük beteljesülése lehetetlen.

Az Anyák napja világpremierje a világ legrangosabb ’A’ kategóriás filmfesztiválján, a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál hivatalos programjában volt. A film Graham Swift nagysikerű, Anyák napi kimenő című bestsellerének feldolgozása, mely Magyarországon is megjelent. Az alkotásban olyan sztárok szerepelnek, mint Josh O’Connor (Emma, A korona), az Oscar-díjas Colin Firth (A király beszéde, Bridget Jones naplója, Kingsman: A titkos szolgálat), az Oscar-díjas Olivia Colman (A kedvenc, A homár, Az elveszett lány) és a kétszeres Oscar-díjas Glenda Jackson (Szerelmes asszonyok, Egy kis előkelőség). Glenda Jacksonnak ez a film 30 év elteltével az első mozis szerepe.

Rendező:
Eva Husson
Szereplők:
Colin Firth (Mr Godfrey Niven), Craig Crosbie (Mr. Sheringham), Caroline Harker (Sylvia Hobday), Glenda Jackson (Jane (Older)), Simon Shepherd (Giles Hobday), Emily Woof (Mrs. Sheringham), Forrest Bothwell (Samuel), Alex Cubb (Richard), Charlie Oscar (Ethel), Samuel Barlow (Young Paul), Dexter Raggatt (Freddy), Olivia Colman (Mrs Clarrie Niven), Odessa Young (Jane Fairchild), Josh O'Connor (Paul Sheringham), Sope Dirisu (Donald), Patsy Ferran (Milly), Nathan Chester Reeve (Dick), Emma D'Arcy (Emma Hobday)

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 
Ujváriné Judit -
 

Mothering Sunday (2021)



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videa.hu videó.
Segítség a videa.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Movies (Filmek) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szombat, 2023. szeptember 30. Nézettség: 38

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal