A düh forradalma - This Revolution

1 videó - 2005
színes, magyarul beszélő, amerikai filmdráma, 95 perc
Jake Cassevetes (Nathan Crooker) az egyik legnevesebb hírcsatorna operatőre. Részt vett az iraki megszállásban, s lélegzetelállító, brutális felvételekkel tér vissza a háborúból. Az újságírót egy utcai tiltakozás felvételeinek készítésével bízzák meg. Itt találkozik először a titokzatos radikális politikai csoport, a Black Block egyik vezetőjével. Jake végig jelen van az utcai tüntetéseken és árnyékként követi a csoportot. Miközben a republikánusok New York-i kongresszusukat tartják, a Nemzetbiztonsági Hivatal minden törvényes és törvénytelen eszközt bevet a "terroristagyanús" személyek ellen. Jake felvételeit - tudtán kívül - az NH használja fel, így szűrve ki az általuk belső ellenségnek gondolt amerikaiakat. A férfi akaratlanul is árulójává válik a csoportnak, s csak ekkor döbben rá, mennyire hamis volt minden, amiben eddig hitt.

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók

 

A düh forradalma - teljesfilm



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Movies (Filmek) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: vasárnap, 2011. október 16. Nézettség: 575

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

vasárnap, 2011. október 16. 11:18
Jake Cassevetes (Nathan Crooker) az egyik legnevesebb hírcsatorna operatőre.
Részt vett az iraki megszállásban, s lélegzetelállító, brutális felvételekkel tér vissza a háborúból.
Az újságírót egy utcai tiltakozás felvételeinek készítésével bízzák meg. Itt találkozik először a titokzatos radikális politikai csoport, a Black Block egyik vezetőjével. Jake végig jelen van az utcai tüntetéseken és árnyékként követi a csoportot. Miközben a republikánusok New York-i kongresszusukat tartják, a Nemzetbiztonsági Hivatal minden törvényes és törvénytelen eszközt bevet a „terroristagyanús" személyek ellen. Jake felvételeit -- tudtán kívül -- az NH használja fel, így szűrve ki az általuk belső ellenségnek gondolt amerikaiakat.
A férfi akaratlanul is árulójává válik a csoportnak, s csak ekkor döbben rá, mennyire hamis volt minden, amiben eddig hitt...
1 megjegyzés | 1 / 1 oldal