Modern család (Modern Family)

1 videó - 2009
színes, amerikai vígjátéksorozat, 30 perc
Stereo

rendező: Michael Spiller, Randall Einhorn, Reginald Hudlin, Jason Winer
forgatókönyvíró: Steven Levitan, Christopher Lloyd
zeneszerző: Gabriel Mann
operatőr: James R. Bagdonas, David Hennings
producer: Jeffrey Morton
vágó: Ryan Case, Jonathan Schwartz

szereplő(k):
Ed O'Neill (Jay Pritchett)
Sofía Vergara (Gloria Delgado-Pritchett)
Julie Bowen (Claire Dunphy)
Ty Burrell (Phil Dunphy)
Jesse Tyler Ferguson (Mitchell Pritchett)
Eric Stonestreet (Cameron Tucker)
Rico Rodriguez (Manny Delgado)
Sarah Hyland (Haley Dunphy)
Nolan Gould (Luke Dunphy)
Ariel Winter (Alex Dunphy)


A hatvanas éveiben járó Jay nemrég vette feleségül a feleannyi idős, forróvérű, kolumbiai származású Gloriát. Ráadásul ezzel a nő első házasságából származó fia, Manny is a nyakába szakadt. Nem csoda, ha időnként nagypapának nézik. Jaynek egy lánya és egy fia van. Ez utóbbi neve Mitchell, aki mellesleg meleg, a párjával, Cameronnal most fogadtak örökbe egy vietnami kisbabát. Phil és Claire viszont már tizenöt éve együtt vannak, két lányuk és egy fiuk van. A férfin a kapuzárási pánik jelei mutatkoznak, és menő fejként próbál szót érteni kamaszodó gyerekeivel.

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Modern család 1. évad 1. rész



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez indavideo.hu videó.
Segítség a indavideo.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Film magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: péntek, 2012. október 5. Nézettség: 8,159

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

péntek, 2012. október 5. 08:18
A sorozat a három család; Jay Pritchett és gyermekei Claire Dunphy és Mitchell Pritchett családja köré összpontosul. Jay Pritchett az apaközpontú családtípus híve, ő az, aki a legtöbb helyzetben tudja a helyes megoldást, felesége a nála sokkal fiatalabb Gloria Pritchett egy szenvedély latin-amerikai (kolumbiai) anya, aki Jay segítségével neveli gyermekét, Manny-t. Claire Dunphy háztartásbeli családanya, aki összeházasodott Phil Dunphy ingatlankereskedővel és saját bevallása szerint cool apával. Három gyermekük van; Haley, a tipikus tinédzser, Alex az okos középső gyermek, és Luke a bohém és egyedüli fiú. Mitchell, az ügyvéd és az élettársa Cameron adoptáltak egy vietnámi kisgyereket, Lily-t
A sorozatban persze visszatérő mellékszereplők is szerepelnek, és csak egy-egy rész erejéig feltűnő színészek is. Ilyen a Haley barátját alakító Dylan (Reid Ewing). Vendégszereplő volt Fred Willard, aki Phil édesapját (Frank Dunphy-t) alakította. Ezért az alakításért Emmy-díjra is jelölték. Shelley Long alakítja Claire és Mitchell biológiai édesanyját, Jay ex-feleségét, DeDe Pritchett-et. Nathan Lane kétszer jelenik meg a második évadban, mint vendégszereplő. Ő alakította Cameron és Mitchell színpompás barátját Pepper Saltzman-t (Borsikát).
1 megjegyzés | 1 / 1 oldal