Eminem

23 videó - 2011
Polgári nevén Marshall Bruce Matters 1973.10.17.-én született Kansas városában. Nehéz gyerekkora volt,drogfüggő anyja államról államra hurcolta magával,míg végül 12 éves korában Detroitban telepedtek le. A rappelést gimnazista korában kezdte, azonban az iskolát nem fejezte be. Kezdetben ad hoc jellegű formációkkal gyakorolt, mint a Basement Productions,a New Jacks vagy az azóta befutott D12.

Eminemként első szólólemeze az Infinite egy független kiadónál jelent meg, de gyenge kritikákat kapott,újabb feleslegesen próbálkozó fehér rappernek tartották,aki csak másolja a nagyokat. Az őt leszóló kritikusoknak akkor tudott visszavágni, amikor elnyerte a Wake Up Show az év legjobb freestyle rappere díjat, majd második lett a rangos Los Angeles-i Rapolimpián.
Ekkor figyelt fel rá a legendás rapper producer Dr. Dre, aki pártfogásába vette az ifjú fehér rappert és az Aftermath Records producereként 1999-ben kiadta a The Slim Shady nagylemezt.
Következő nagylemeze.a The Marshall Matters 2000 májusában az amerikai toplista első helyezettjeként nyitott, amilyen mértékű sikert csak 2pac vagy Snoop Doggy mondhatott el magáénak.
Az Oscar,a Grammy-ket és más díjakat nézve Eminem nemcsak kirepült Dr Dre fészkéből,hanem már-már túl is szárnyalja egykori mesterét. A kérdés az, meddig tart a sikerszéria.

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók

 

Eminem - Superman (Neverlose 2013 Re-boot)



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Film magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: hétfő, 2013. január 14. Nézettség: 519

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal