Csepregi Ferenc Sabrag - Magyarság és a vallások

1 videó - 2008
Sabrag, Magyar Főmágus szól Hozzátok
Új Bibliát! - 2008. július
ÚJ BIBLIÁT követel a világ — a régi IGAZSÁGGAL. Nem a magyaroktól indul ez a kívánság, hanem sok más — keresztény hitre térített — néptől. Legutóbb a Peru-i indiánoktól.
És a perui indiánoknak igazuk van, mert őket is éppen úgy irtották a judai-kereszténység hittérítői, miként a Jézushitű magyarokat is.
MI TÖRTÉNT PERUBAN II. JÁNOS PÁL PÁPÁVAL?
A perui indián őslakók küldöttsége kérte, hogy fogadja őket a Pápa.
Megkapták az engedélyt, hogy a Pápa színe elé járulhatnak.
És járultak. Megjelentek ősi népviseletükben a bíborban és arany keresztekkel tün­döklő főpapok között álló római Pápa előtt, aki Peruban is azt hirdette, hogy mi — ke­resztények — a zsidóság olajfájába oltattunk be és így Istennek „fogadott gyermekei" vagyunk.
A perui indiánok azonban nem sokat törődtek a pápai beszéddel, hanem ajándékul vittek a pápának egy BIBLIÁT és a következőt mondták neki:
„Ezt a Bibliát visszaadjuk a római egyház fejének, mert ezzel a könyvvel irtották ki népünket azok, akik ezt „vallásunknak" hozták."
Ne csodálkozzon tehát senki, ha nyilvánosságra hozzuk a „KALDEUSOK ÍRÁSA SZERINTI IGAZ BIBLIÁT."
De e szándék teljesítésénél sem mi voltunk ennek a folyamatnak az elindítói, hanem - miképpen hozzánk is elérkezett a hír - XXIII. János pápa volt a kezdeményező, aki az IGAZSÁG BIBLIÁJÁNAK szerkesztésére hívta össze 1962-ben a II. Ökumenikus Vatikáni Zsinatot, amelyen csak egyetlenegy beszédet tudott elmondani - aztán hirtelen meghalt. Beszédét kiadta az „AZIONE CATTOLICA ITALIANA" „NOVENA ALLO SPIRITO SANTO Dl GIOVANNI XXIII" il luglio 1962 per il Concilio Ecumenico Vaticano II. címmel, de ezt a kiadványt sehol sem lehet megszerezni. Hozzánk bizalmas úton érkezett.
XXIII. János pápa beszédének erre vonatkozó másolata, melyet eredeti latin és magyarra fordított szöveggel az alábbiakban közlünk:
Tehát, amikor a Kaldeusok Bibliáját olvassuk le az ékiratos agyagtáblákról, nemcsak az Igazság és ősi, mahgar hagyományaink tiszta forrását leljük meg, hanem egy jóakaratú római pápa áldozattal teli életcélját is – jó munkával – folytatjuk. Meghalt XXIII. János pápa, mert ki merte mondani, hogy a jelenlegi Ószövetség egy összelopkodott és átírt ókori hagyománynak és letűnt népnek megmásított történelme.
Ő nem tudta azt, hogy az az ókori nép - a TUDÁS NÉPE - él és tovább viszi a Tudás Igazságát a mai MAGYAR Népben. És ennek a Népnek Istentől - a MUNKA SZÖVETSÉGÉVEL VETT - kötelessége a Tudás megtartása. Ezért írjuk le az ÚJ BIBLIÁT a kaldeusok agyagtábláiról.

többet itt:

http://www.friweb.hu/aranylaci/sabrag/16%20-%20uj%20bibliat.htm

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók

 

Csepregi Ferenc Sabrag- Magyarság és a vallások



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Oktató magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szombat, 2011. december 10. Nézettség: 1,229

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

1 megjegyzés | 1 / 1 oldal