Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

MLM: Miért van rá szükséged?



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Oktató magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: hétfő, 2012. július 16. Nézettség: 613

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

hétfő, 2012. július 16. 14:12
na korántsem írtak le ide mindent az MLM-rol, igen nagy arc az akinek megy, és azzal kezdodik az egész hogy fellelkesítenek hogy hazudj magadnak és másoknak és így lessz jobb neked, mert hogy miyen jók a termékek és lessz pénz is. Csalódni fog az ember ha becsuletes, de nagyra viszi ha tud magának hazudni és azt el is hiszi. Minden gazdag azt mondja ezt kell csinálni igen mert a gazdagok értenek az uzlethez(és ahoz hogy téged átejtsenek) és tudják hogy ezzel igen nagy áru és pénzforgalmat lehet elérni. Mindenkinek ajánlom, próbálja ki, mindossze pénzt és idot veszíthet "a gazdagoknak a tobbi nem számít".
hétfő, 2012. július 16. 15:05
Tisztelt Ottó ! Persze ennyi idő nem elég,hogy mindent leírjanak.Nekem is vannak rossz tapasztalataim,s valóban a magasabb jövedelműek többet tudnak termékre költeni,általában hasonló jövedelmű emberek közt mozognak és így gyorsabban tudnak haladni.De nem érdekel,találtam egy gyártót,a termékeikkel meg vagyok elégedve,javítják az egészségi állapotomat,a közérzetemet,nekem ez a legfontosabb /és ezt nem hazudom magamnak / .Az,hogy ezt elmondom másoknak is ,nem tartom átverésnek. Bizton állíthatom,azok sem hazudnak akik hittek nekem és fogyasztják a termékeket. Azt mondod nem leszek milliomos ! Na bumm...de egészségesebb igen. Kellemes nyarat kívánok . Gábor.
kedd, 2012. július 17. 07:30
Kedves Gábor, nekem semmi bajom az on felfedezésével, hogy talált egy elérheto áron, jól mukodo terméket van ilyen is (lásd FLAVONmax), és nagyon orulok, hogy javított egészségi állapotán. Kérem engedje, hogy megmagyarázzam miért ajánlja minden gazdag az MLM-et : azért metr nagyon gyors az áru és pénzforgalma, ami abban a képességében gyokeredzik a dillernek mennyire azonusul a termékkel (itt nem mindig igaz minden amivel azonosul) na de rávesz mindenkit és aztán nem biztos, hogy mindenki jól jár.Az on szavahihetosége számomra megkérdojelezhetetlen, de itt az MLM mint uzleti strat égia és marketing a mérvadó, ami annyit tesz, hogy a marketing nem arról szól, hogy az ember becsuletes( ont itt semmi képpen sem akarom msérteni), hanem, hogy akár mocsok módon is, de el kell adni.
kedd, 2012. július 17. 11:59
Kedves Ottó ! Igazat adok Sok mindenben...Lásd Amway, itt űzték hajtották az embert,és ha nem teljesített..visszaminősült. Nálunk,a Forevernél ilyet nem tapasztaltam. A cég Magyarországon már 15 éve jelen van,de valahogy engem csak idén februárban "talált meg". Természetesen előbb kipróbáltam a nekem "tetsző"/szükséges/ termékeket, miután jó hatással voltak rám,így merem ajánlani másoknak is. De a "felső vonalam",soha nem vetette a szemere,hol tartok -vevőkör,hálózat építés - miért mennyit "dolgozom".Üdv.:Gábor.
4 megjegyzés | 1 / 1 oldal