A tét Magyarország

29 videó - 2011
A készülő alkotmányreform kapcsán történelmi hagyományaink és modern hétköznapjaink összeföggéseiről készült konferencia.

 
A Jóbik díszcigánya Zazrivecz Vona Gábor
A MAGYAR NEMZET ELSŐ SZÁMÚ ELLENSÉGE SAJÁT MAGA - JUHÁSZ J. ZOLTÁN ÉS KOVÁCS NEMES LÁSZLÓ
A Zsidesz zsidóbanda és a finnugor kohn-ferencia ( 180 millió forintból )
A finnugor propaganda alapjait képező Arvisura becsempészése a Magyar Őstörténetbe
A magyarságért,a nemzetért!
A tét Magyarország - Konferencia az Alkotmányról (Herceg Esterházy Antal)
A tét Magyarország - Konferencia az Alkotmányról (Kelemen András)
A tét Magyarország - Konferencia az Alkotmányról (Palkovics Imre)
A tét Magyarország - Konferencia az Alkotmányról (Tóth Zoltán József)
A tét Magyarország - Konferencia az Alkotmányról (Varga István)
A tét Magyarország - Konferencia az Alkotmányról (Zétényi Zsolt)
Ce fac imigrantii non-europeni in Ungaria
Demografia.avi
Egyveleg a Kisgazdapártban
Fóonagy János előadása a Corridor V. Perspektives 2020 konferencián
HUNGARY A NEW MAP / UNGARIA O HARTĂ NOUĂ
Háború a nemzet ellen 1
Hivatásuk a halál - Magyar hóhérok...
Hogyan tovább Magyarország az Európai Unióban 81. Bevezető
Illegitim, fél illegitim Magyar köztársaság-,Tóth Zoltán József jogtörténész-
Ima Magyarországért 2019.
Magyarhertelend - nyers
Magyarország - Hungary 2.
Magyarságunk ellenségei 1. - hamvas béla, gál péter atya, lászló andrás.m4v
Nationale Träume - Ungarns Abschied von Europa
Paul Lendvai Magyarországa.ECHO TV.
Radical Hungary-Betyársereg
Szerencsi cukorgyár.
Vissza jöhet még Dobó István! / Nemmel szavaztak Orbánék....nincs feledve ...
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 
Szabó Sándor Pipo
 

Demografia.avi



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Oktató magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: csütörtök, 2012. október 11. Nézettség: 468

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

péntek, 2012. október 12. 21:04
Nem kell ide az Európai Egyesült Államok, hogy Európában a Nemzetek eltűnjenek. Meg teszi helyettük egy más vallás, merőben más berendezkedésű kultúra, rásegítve arra, hogy a mostani Európát, nemzeti és vallási struktúrájában megszüntessék. Na erre joggal lehet mondani, ezt elkúrtuk. Nem úgy mint ők, mert a fegyverük nem más, mint a szaporodás. S ki a gyenge láncszem? Akik a gyerekek nélküli jövőre akarnak építeni nemzetet, kultúrát, s bármi mást. Gyerekek, s utódok nélkül nem létezik egyetlen egy nemzet, s kultúra sem a jövőben.

A videóm nem uszító jellegű, az egyik legjobb barátom török, s nyitottak a törökök más szokások, és kultúrák felé. A Muzulmánok terjedése, térhódítása Európában sem fog mást eredményezni részükről, hisz évtizedek óta Európában élnek, itteni szokások között, mint asszimilációt, és elkerülhetetlenül erős kulturális keveredés szemtanúi lehetünk, minek eredményei érdekesek lesznek vallás, és szokások szempontjából.

A kérdés számomra az, hogyha a Magyar populáció ennyire gyorsan csökken, az muzulmán meg drasztikusan nő, akkor jelen állás szerint mi csak genetikai frissítésnek leszünk jók nekik, 50 év elteltével beolvadunk úgy, hogy észre sem vesszük.

Nem csak gazdasági háború folyik itt, hanem egy lényegesen hatékonyabb, mindent magáévá tévő demográfiai is. Amire itt Európában szinte senki oda sem figyel, mi Európaiak akik a legnagyobb veszélyben vagyunk. Hmmm...nem is értem. A karrier, a pénz, a kapzsiság mindennél előre valóbb ¨volt¨ s közben megfeledkeztünk a jövőnk zálogáról, a gyerekekről.

Az élet folytonossága elsődlegesen az utódnemzésről, erős , összetartó családi kötelékekről, gyerekekről kell hogy szóljon, kiknek átadjuk a jövő lehetőségét, amit első körben a szülőkkel magunknak, majd gyerekeinkkel együtt egymásért, s velük együtt a jövőnek építünk. Joggal kérdezhető, kiknek építünk, ha nincsenek is utódok? Jelen esetben úgy néz ki, azoknak építünk, akik azzal az egyszerű matematikai képlettel élik életüket, hogy szaporodó, dolgozó családokban gondolkodnak, hisz egy faj, vagy nemzet alappillére, az erős családokon nyugszik. Ha léteznek gondolkodni és dolgozni képes, szakképzett nagy a családok, erős a Nemzet, hisz ezen családokra úgy kell tekintenünk, mint kifogyhatatlan erőforrásra, mert összetartóereje a szeretetből fakad. Összetartó erejük nagyobb, mint a ¨haveri, baráti¨ alapokra épített bárminemű struktúrának. A dolgos és szakképzett családok képezik a társadalom gazdasági, humán és szociális tőkéjét. Viszont, ha léteznének dolgos, összetartó nagy családok, a baráti alapokra helyezett gazdaságok is stabilabb struktúrák lehetnének.

Ami félő számomra az az, hogy a növekvő Muzulmán közösségek, az egyenlőség elvét azzal fogják megsérteni, hogy növekvő szaporulatukkal, egyre nagyobb súlyt adnak saját fajtatagjuk vallási és társadalmi érdekeinek, amikor konfliktus közeli állapot fog kialakulni az ő érdekeik, és egy másik fajtához tartozók érdekei között. Majd akkor ki akarják követelni maguknak azt, hogy saját fajuk érdekei uralkodjanak más fajok tagjainak nagyobb érdekei felett, azok felett, akik alapjába véve, a befogadóik voltak. Vagy viszont, a befogadók támadnak előre önvédelemből, a nem létező probléma előtt, ami nem is biztos hogy egyáltalán megtörténne. Ha ez bekövetkezik, ez csak azt fogja bizonyítani, hogy a faji, és vallási individualizmus árnyoldala létezik, s nyomában a halál és pusztulás jár.

(Módosítva: péntek, 2012. október 12. 21:17)
1 megjegyzés | 1 / 1 oldal