Szema - Szabad Emberek Magyarországért - Liberális párt

3 videó
Kik vagyunk?

Nők és férfiak, fiatalok és öregebbek, cigányok és magyarok, buddhisták, zsidók, ateisták, keresztények, falusiak és városiak, melegek és heterók, szőkék, barnák, vörösek és feketék.



Miért lett a SZEMA?

Mert szerintünk ma Magyarországon szükség van egy elfogadó, befogadó, a társadalmi, gazdasági és szociális kérdésekre érzékeny pártra, amely az elmúlt 20 évben felgyűlt problémákra válaszokat keres. Megoldásokat, amelyek a piacgazdaság elfogadása mellett is erősítik a szolidaritást, segítenek a gyengéken, lehetőséget adnak a tenni akaróknak.

Azért alakítottuk meg a SZEMÁt, hogy bebizonyítsuk: van helye a felelős magatartásnak a magyar politikai életben. A szabadság hívei többet is tehetnek a passzivitásnál vagy a kisebbik rossz választásánál, és részt vehetnek saját sorsuk formálásában. Nem kell elfogadnunk a mai helyzetet, létezik megoldás a Magyarországot eluraló politikai, gazdasági, társadalmi válságra. Megoldás – nem csodaszer –, ami a szabad és felelősen gondolkodó állampolgárokon múlik.

Mi a célunk?

Az, hogy a SZEMA jelen legyen a következő választásokon, és a hozzánk hasonlóan gondolkodó, jelenleg „politikai hajléktalan” választók egy új, valódi liberális erőre szavazhassanak. Meggyőződésünk, hogy nem Magyarország európai felzárkózásának baloldali-liberális programja veszítette érvényét, hanem egy megújulásra, megtisztulásra képtelen, szellemileg kiürült politikai tömb bukott meg.

Politikai programunk („Szabad emberek Magyarországa”) több mint félszáz szakpolitikai javaslatot tartalmaz, melyek megmutatják, hogy a tényleges problémákra összpontosítva, a jelenlegi rendkívül nehéz gazdasági helyzetben, minimális mozgástér mellett is lehetne minőségi változást elérni szinte minden területen.

Forrás: www.szema.hu

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 
Szekely Attila
 

Antirasszista Hitler



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Oktató magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szerda, 2016. január 27. Nézettség: 397

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal