Vekerdy Tamás Dr. - Mi kell a gyermeknek?

13 videó - 2010
A pszichológiai ismeretterjesztő sorozat egyik legkedveltebb előadója.
A neves pszichológus több évtizedes pályafutásának tapasztalatai alapján arra a kérdésre keresi a választ, hogy miként alakíthatjuk ki gyermekeinkben az érzelmi biztonságot, s óvhatjuk meg őket ezzel a sodródástól, a normálisnál nagyobb mértékű szorongástól és a személytelen, ezért személyiséget roncsoló kapcsolatoktól.

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók

 

Vekerdy Tamás - Mi kell a gyermeknek? (1. rész)



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Oktató magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: kedd, 2011. április 12. Nézettség: 975

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

kedd, 2011. április 12. 15:46
Dr. Vekerdy Tamás napjaink egyik legnépszerűbb gyermek szakpszichológusa Magyarországon, ez mellett oktatáskutató, író, a képességfejlesztő iskolák elkötelezett híve és hirdetője.
Vekerdy Tamás immár évtizedek óta a gyermekközpontú iskola megteremtésének elkötelezett harcosa.. Vekerdy a ma létező iskolák zömének régóta kemény bírálója, elsősorban azért, mert az iskola szinte csak az intellektuális teljesítményeket értékeli, s kevés jelentőséget tulajdonít az érzelmeket is megmozgató, kreatív, sokféle manuális készséget igénylő tevékenységeknek.

Dr. Vekerdy Tamás nyíltan bírálja a magyar közoktatás hiányosságait. Egész életében a reformpedagógia alkalmazásáért és a képességfejlesztő oktatásért küzdött. Rendszeresen járja az országot, könyveket ír és hirdeti, hogyan lehetnének boldogabbak, sikeresebb, egészségesebbek az iskolás gyerekek. A gyermekközpontúságot, a személyiség fejlődéséhez igazodó oktatást hirdeti, munkájával a magyar gyerekek tanulásának hatékonyságáért küzd.
1 megjegyzés | 1 / 1 oldal