Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 
Szabó Sándor Pipo
 

Őstörténetünk - Mesterházy Zsolt 1.rész



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Oktató magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: péntek, 2011. május 13. Nézettség: 719

   


Videó megjegyzések

szombat, 2014. február 15. 03:16
A magyar nép ősei a napjainktól számított 40-35 ezer évvel ezelőtt Európában elsőnek megjelent europoid őstelepesek között voltak!! Az szeletai ős nép, törés nélkül fejlődött át a Gravetti népbe, a Gravettiek Krisztus előtt 28.000 évvel ezelőtt éltek egészen Krisztus előtt tízezerig, létrehozva a civilizáció alapjait. Mi, itt Európában őslakosok vagyunk, nem volt honfoglalás, a kárpát- medencéből évezredekkel ezelőtt több hullámban elvándorolt, kaland vágyó elődeink semmi mást nem csináltak, mint világjárásuk közben tudást vittek, világot építettek, s majd utána mindig hazatértek! Európaiak vagyunk, őslakosok, nem ázsiai gyökerekkel rendelkezünk!

Vallásunk a változó természettel összhangban lévő, azt mélységes alázattal tisztelő, dogmáktól mentes, az új információt befogadó, az összegyűjtött információt a meglévő tudásába beépítő, ami így EGY rugalmas és harmonikus életfilozófia, ami mindig a váltózó élet ciklusaiból, különböző életkörülményeiből fejlődik. Ezért sikerült több tízezer éven keresztül fennmaradni, világot építeni és járni. Az evolúció alaptéziseit felismerve. ˝ Nem a legerősebb marad életben, nem is a legokosabb, hanem az, aki a legfogékonyabb a változásokra˝

SEMINO-FÉLE, GENETIKAI VIZSGÁLATSOROZAT
A Magyarok génállománya és az „őstörténetek”.

A 2000-ben elvégzett Semino-féle, genetikai vizsgálatsorozat, Y-kromoszómás kutatási eredményei szerint:

"-A magyar férfiak 60 %-a az EU-19-es - őskőkorszakbeli - ősapa leszármazottja.

-A magyar férfiak további 13,3 %-a az EU-18,

-11 %-a az EU-7,

- és 8,9 %-a az EU-4 ősapa utóda.

Mindez azt jelenti, hogy a jelenlegi magyar férfiak 93,3 %-a négy ősapától ered, és 73,3 %-a már az őskőkorszakban a Kárpát-medencében élt férfiak utódja." (Dr. Czeizel Endre: A magyarság genetikája 235. oldal, 3. bekezdés.)

További fontos megállapítása volt a Semino-féle vizsgálatnak az, hogy az urali népekre jellemző TAT (EU13+EU14)jelű gén a magyarokból teljesen hiányzik!

www.mszgyms.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=144
1 megjegyzés | 1 / 1 oldal