Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 
Négyesi Lajos
 

Szántai Lajos - A Turul Nemzetség Királyai - I. András , I. Béla



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Oktató magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: hétfő, 2011. november 21. Nézettség: 1,031

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szombat, 2011. november 26. 07:40
A magyarok ha elfogadnak valamit, azt háromszor teszik meg. Itt halhattuk, hogy Jézus útjának elfogadását egyszer I. Szent István tette meg, és megtörtént a második elfogadás is, mikor királyi rendelettel vissza kellett térni pogány hithez, és újból el kellett Fogadni Jézus útját. Akkor mikor volt a harmadik elfogadás, vagyis az első? Egyszerű, I istván születésekor. Aki átnézi az ezzel kapcsolatos feljegyzéseket és egyéb adatot, amit erről tudunk, a mostani tudással, az rájön erre hamar. Jézus útjának elfogadása tette lehetővé, és teljessé a koronás nagy király ébredését. Talán sok minden így érthetővé válik, miért csinálták azt a magyar királyok, amit csináltak. Ők ezt tudták, hogy ezt kell csinálniuk, amit ebben a videóban hallhattunk.
Van madarunk, nemsokára lesz tigrisünk, akik felébresztik a nagy királyt, ő látva az emberek balsorsát, hívja az ősöket. Azok megérkeznek a csillagkapun keresztül az ősapánk élén és a lovas nyilasok végigsöpörnek a földön. Biztos egyes elemei ismerősek ennek a mesének. A meséknek meg mindig van alapjuk. Annyira ismerős ez a mese. az égi madarakat a turul, az állatokat a tigris, az embereket a király veszi górcső alá. A lovas nyilasok meg hasonló az egyiptomi történetben leírt újszülöttek meghalására. Jézus útját ismeri mindenki. aki fegyvert fog a másikra, az fegyver által vész el, itt a fegyver a nyíl, ami által elvész aki öl. Fegyver lehet bármi, ami élet kioltására alkalmas. Jézus életében még fontos a szeretet, ezt hadd ne értelmezzem, mert ezt is ismeri mindenki. Amikor ez megtörténik, és a mese további része, minden korszak végén másként van, lesz egy kegyelmi időszak, és utána megtörténik a szembenézés a mesterekkel. Minden vallású a saját mesterével néz szembe. Ettől félnek sokan, és azt hiszik, hogy ezt meg tudják akadályozni. Ami meg van írva, és el van mondva, az megtörténik. Ez minden vallás nagykönyvében le van írva, így a lovas nemzetek nagykönyvében is.
péntek, 2012. május 4. 17:28
... már megint rácsodálkoztam a tudására!! :))
Vajon, I András milyen okokból akart ( ? ) rátérni a judeo-krisztianizmusra?? Tud-e valaki ebben segíteni??
Balaton nevének eredete. Nem lehet-e? az ókor 2 istenségének a nevéből: BAAL+ATON. Szerintem ez lenne a józan, paraszti ész következtetése.
Remélem nem zavarta gyereksírás!!!- mert egy vérbeli pedagógus ennek örülne:) és Szántai Lajos ennél is több!!
hétfő, 2012. augusztus 20. 22:00
nem tert semmi 'judeo-krisztianuzmusra'.

az a torveny amit emlegetnek hogy hozott a 'poganyok ellen' sem letezett-mar az 1500-as evek elejen kimutattak[ varga tibor egyik eloadasaban mondta]--ha jol tudom 'a szent korona orszaganak vallasa' eloadasaban]

www.youtube.com/playlist?list=PL706B4AACC1C036BE&feature=plcp
2 megjegyzés | 1 / 1 oldal