Karda Beáta

34 videó
Karda Bea

Karda Bea a magyar könnyűzenei életének "álló csillaga"-aki zenész családba született, és világ életében tudta ,hogy az Ő FŐ feladata az első sorban a SZÓRAKOZTATÁS.

Hazai és külföldi több nemzetközi dal és énekesi fesztiválokon elért sikerével( számos fesztivál díjával), valamint több sikeres zeneszerzővel való közös munka mint-a régi nagy legendákkal, vagy pl.Szigeti Ferenc -vagy a Piramis együttes zeneszerzője -Gallai Péter, vagy a Nox és Romantic együttes dalainak szerzőivel is elkészült remek dal anyagokkal büszkélkedhet . Ez évben készíti a " Best of Karda Bea" lemez anyagát ,amelyen a jobbnál jobb régi ismert és kevésbé ismert dalokat izgalmas feldolgozásban szeretné legkésőbb őszig a nagy közönség elé tálalni . / vallja- a ZENE KORTALAN-,és a már ismert és új énekeseknek soha nem késő a zenével az énekléssel foglalkozni!

A fő hívatásának továbbra is az Előadóművészi -Énekesi pályát tartja, de ezt kiegészítve , hogy a megszerezett tudását -tapasztalatait-rutinját-a színpad szeretetét tovább adhassa , így 2OO4 óta megalapította a Karda Bea Énekstúdiót.

Eleinte művelődési házban ,később magán úton készíti fel az újakat akár különféle nagyobb Tv-s tehetségkutatókra, vagy műkedvelőknek kellő felkészítéssel egy profi hangstúdióban ad lehetőséget dalok felvételre , amelyet saját magának demó célból tart meg , vagy esetleg ajándékba is tudja adni hangját barátainak -családtagjainak-szeretteinek, különféle jeles eseményekre. Fellépésekkel,műsorokkal,és egyben a saját fővárosi saját klubjában szerepléssel is színesíti a kezdő -haladó vagy végzősök zenei életét. Korhatár nélkül a zenei világ széles kínálatával -/ hangképzéssel -korrepetálással-figyelve a színpadi előadásmódra is/ a mai modern zenei stílustól kezdve a pop -rock stíluson át a musical és sláger műfajig- oktatja -korrepetálja az Énekstúdiójának Tagjait.

Karda Bea Művészi pályáját legfőképpen a szinpadi szereplésekre fókuszálja, szólóban és a műsorajánlóban leírtak szerint. A temperamentumos szinpadszeretetével és kedves, közvetlen, hangulatkeltő tipusával a mai napig műsoraival elvarázsol minden korosztályt.

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 
Dr.Edelényi-Szabó Árpád Ede
 

Karda Bea-Nemzetközi dalfesztivál Törökország.



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Komolyzene magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szerda, 2012. január 18. Nézettség: 272

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal